Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Filmové premiéry na Markíze v roku 2024: Nové česko-slovenské komédie a plejáda hviezd v rolách superhrdinov

Markíza uvedie v televíznej premiére slovenské a české, ale aj zahraničné kinohity, ktoré len prednedávnom bodovali v kinách.

05.01.2024 06:00
Smolu nosíš ty, láska Foto:
Ivan Franěk a Michaela Čobejová vo filme Smolu nosíš ty, láska.
debata

V roku 2024 sa diváci Markízy môžu tešiť na televízne premiéry slovenských a českých, ale aj zahraničných kinohitov, ktoré len prednedávnom mali premiéru v kinách.

Klan Gucci Čítajte aj Filmové TV premiéry v roku 2024: Hity s Lady Gaga, Bradom Pittom a Margot Robbie, aj oscarový favorit

Želanie k narodeninám (ČR, 2022)

Simona Babčáková a Matěj Hádek vo filme Želanie... Foto: Bioscop
Želanie k narodeninám Simona Babčáková a Matěj Hádek vo filme Želanie k narodeninám.

Režisérka Marta Ferencová, ktorá má na konte aj seriálový hit Výnimočná Nikol, nakrútila naozaj vydarenú rodinnú komédiu plnú hereckých hviezd. Vo filme o tom, ako sa narodeninová oslava môže zvrtnúť na divokú jazdu, pri ktorej si nikto nemôže byť istý vôbec ničím, sa môžete tešiť na Evu Holubovú, Jaroslava Dušeka, Tomáša Klusa, Matěja Hádka a mnohých ďalších.

Buď chlap! (ČR, 2023)

Tereza Ramba a Jakub Prachař vo filme Buď chlap!. Foto: Magic Box Slovakia
Buď chlap! Tereza Ramba a Jakub Prachař vo filme Buď chlap!.

Môže stretnutie s detskou láskou a jeden výcvikový tábor v Tatrách zmeniť nedospelého Pavla (Jakub Prachař) na odvážneho chlapa? To sa dozviete v českej komédii plnej nečakaných situácií. V réžii Michala Samira predvedú skvelé herecké výkony aj Tereza Ramba, Ondřej Sokol, Ester Geislerová, Naďa Konvalinková či Ivana Chýlková.

na vlnách jadranu, Čítajte aj Pripravte sa na januárovú smršť slovenských seriálov: Toto uvidíte už o niekoľko dní!

Život pre samoukov (ČR, 2023)

Jana Plodková ako Klára a Zuzana Kronerová ako... Foto: Bontonfilm
Život pre samoukov Jana Plodková ako Klára a Zuzana Kronerová ako jej matka vo filme Život pre samoukov.

„Nový život, noví muži, tak prečo si pripadám ako stará krava?“ znie anotácia knižnej predlohy filmu a večná otázka hlavnej hrdinky Kláry (Jana Plodková). Jej manželstvo sa zo dňa na deň končí a ona sa opäť ocitá v nepredvídateľnom svete randenia a zoznamovacích trapasov. V komédii o tom, že začať odznova môžete kedykoľvek, uvidíte aj fantastickú Zuzanu Kronerovú či Barboru Seidlovú.

Smolu nosíš ty, láska (SR, 2023)

Foto: Sardinka Production
Smolu nosis ty, laska

Monika (Michaela Čobejová) má pocit, že v živote dosiahla všetky, pre spoločnosť dôležité méty. Dieťa už má odrastené a ako vorkoholičke sa jej kariérne veľmi darí. S manželom (Marko Igonda) má však stále menej spoločného a tak sa rozhodne objaviť svoje dobrodružné ja na kurze lezenia. Ten organizuje celoživotný dobrodruh Igor (Ivan Franěk) a Monika sa ocitá pred otázkou – dať prednosť istote a kariére alebo dobrodružstvu a láske?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #rok 2024