Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Osobnosťou roka sa stal Marek Hamšík, ocenenie Superbrands získala aj TV JOJ

Superbrands Slovakia ocenil pečaťou kvality elitné značky Slovenska.

09.10.2023 06:00
Superbrands, Marek Hamšík Foto:
Marek Hamšík si prevzal ocenenie Superbrands Slovakia pre Osobnosť roka.
debata

Superbrands Slovakia predstavil ocenené značky pre rok 2023. Na galavečere si okrem firiem prevzali špeciálne ocenenia aj výnimočné osobnosti a organizácie s výrazným prínosom pre spoločnosť.

Do programu Superbrands sa firmy nemôžu svojvoľne nominovať alebo prihlásiť. Značky sú vyberané podľa prestíže, inovatívnosti a povedomia o značke na slovenskom trhu. Pečať Superbrands získavajú značky s ktorými si zákazníci spájajú významné hodnoty a majú k nim osobný vzťah. „Robiť svetový branding na Slovensku nie je samozrejmosťou, ale spoločnostiam, ktoré sme tento rok ocenili, sa to darí,“ povedal regionálny manažér Superbrands Slovakia Erik Koronczi.

Superbrands Slovakia 2023 Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Superbrands Slovakia 2023
logo, Markíza, JOJ, RTVS Čítajte aj September v TV: Markíza sa výrazne vzdialila konkurencii, JOJ 24 prekonala RTVS 24

Osobnosťou roka Marek Hamšík

Hovorí sa, že čím skôr v športe začnete, tým väčšia je šanca na úspech. Slovenský futbalista Marek Hamšík bol v tom prípade na úspech predurčený. Jeho starý otec mu totiž kopačky kúpil ešte pred jeho narodením. O tri dekády ukončil svoju futbalovú kariéru ako žijúca legenda talianskeho Neapolu, kde sa stal najmladším kapitánom a druhým najlepším strelcom histórie klubu. V klubovej kariére odohral vyše 500 zápasov, v ktorých strelil viac ako 120 gólov.

Okrem úspešnej futbalovej kariéry sa venuje aj podnikaniu pod značkou Hamšík Winery a ďalšími z úspešných aktivít sú Bounce Park – športovo zábavný park, kaštieľ vo Vlkanovej a futbalová akadémia v Banskej Bystrici. „Nikdy nezabudnem odkiaľ som vyšiel,“ hovorí Marek Hamšík.

Marek Hamšík sa stal Osobnosťou roka na... Foto: Superbrands
Superbrands Slovakia Marek Hamšík sa stal Osobnosťou roka na Superbrands Slovakia. Na slávnostný večer prišiel v spoločnosti manželky.

Čestné ocenenie pre Nadáciu Pontis

Víťazom špeciálneho ocenenia Honorary Superbrand pre rok 2023 sa stala Nadácia Pontis, ktorá sa venuje zodpovednému podnikaniu, strategickej filantropii a sociálnym inováciám. Jej víziou je Slovensko, ktoré pozná silu zmysluplnej spolupráce.

„Veríme, že spolupráca nie je len cestou. Sme presvedčení, že spolupráca je mostom medzi tým, čím Slovensko je, a tým, čím môže byť. Pretože zmenu môže začať jednotlivec, dokončíme ju však len spolu“, povedali Martina Kolesárová a Michal Kišša, výkonní riaditelia Nadácie Pontis.

River Park Čítajte aj Hlavné mesto odkleplo pokračovanie River Parku. Namiesto planetária na nábreží pri Dunaji pribudne...

V jedenástom ročníku Superbrands Slovakia si ocenenie prevzalo 29 značiek v kategórii Consumer Superbrands a 7 značiek získalo titul Business Superbrands. Slávnostným večerom sprevádzala moderátorka Vera Wisterová. O umelecký zážitok sa postarala speváčka Zea, okrem je známa aj z úspešného slovenského seriálu Iveta.

O umelecký zážitok sa postarala speváčka Zea. Foto: Superbrands
Superbrands Slovakia, Zea O umelecký zážitok sa postarala speváčka Zea.

Superbrands Slovakia 2023

Consumer Superbrands: Baldovská, Carlson, Clever, COOP Jednota, dm drogerie markt, Drobček, EBENICA COFFEE, EXIsport, FORTUNA, FRANZ JOSEF KAISER, GECO, HYZA, Jamieson, JOJ, Kaufland, Kneipp, McCain, mecom, MetLife, Milsy, Natur Farm, NAY, NeoVízia, NICOLAUS VODKA, PEPCO, Prostamol, RACIOL, SENCOR, SOS, Super zoo, TANTUM VERDE, Tatrakon, Tekmar, Terran, UNIQA, VICTORINOX, Vileda, WEIDER, YES VISAGE

Business Superbrands: Berlitz, D.I. SEVEN, ENVI-PAK, Gebrüder Weiss, M+M, Mlyn Pohronský Ruskov, POLYFORM, TORK

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #TV JOJ #Superbrands Slovakia