Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Novoročný darček pre divákov: Nový romantický seriál s hviezdou Lásky na prenájom

Čerstvá dávka tureckej romantiky odštartuje už 1. januára 2024.

31.12.2023 00:00
Nauč ma milovať Foto:
Seriálová novinka Nauč ma milovať prichádza na obrazovky 1. januára 2024.
debata

Televízia Doma nenechá svojich divákov a diváčky dlho čakať na čerstvú dávku tureckej seriálovej romantiky. Po nedávno skončenom seriáli V hre je láska prinesie ďalšiu atraktívnu novinku s názvom Nauč ma milovať, a to už v prvý deň nového roka.

možné je všetko, silvester, Čítajte aj Aký bude Silvester v televízii? Vyzerá to na najlepšiu zábavu za posledné roky

„Televízia Doma bude aj v roku 2024 domovom pre všetkých milovníkov a milovníčky kvalitných romantických príbehov. Pripravených máme hneď niekoľko špičkových premiérových titulov, pričom ako prvú uvedieme túto mimoriadne čerstvú a netradične kratšiu 40-dielnu novinku, ktorá bola v domovskom Turecku uvedená iba toto leto. Nauč ma milovať prináša zaujímavý príbeh a skvele fungujúcu chémiu medzi ústrednou dvojicou, ktorá si získala publikum po celom svete. Verím, že ani diváci a diváčky televízie Doma nebudú výnimkou a seriál im bude spríjemňovať ich januárové večery,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Čo sa stane, keď sa pretnú životné cesty bohatého plejboja a krásnej podvodníčky? Bude z toho láska? Nauč ma milovať (Ya Çok Seversen) rozpráva príbeh o tom, ako sa pretnú životné cesty Leyly (Hafsanur Sancaktutan) a Ateşa (Kerem Bürsin), dvoch mladých ľudí, ktorých sužujú rozdielne problémy. Leyla je húževnatá sirota so silnou povahou, ktorá sa pridá k tímu svadobných podvodníkov, aby financovala hľadanie svojich dávno stratených rodičov. Ateş je zádumčivý a cynický potomok bohatej rodiny, ktorý bol po matkinej smrti poslaný do internátnej školy a domov sa už nikdy nevrátil.

Keď sa prvýkrát stretnú, Leyla považuje Ateşa za plejboja a privilegovaného snoba. Keď ich však osud opäť spojí, Leylina žiarivá osobnosť postupne prelomí jeho obrannú barikádu a Ateş v sebe objaví novú, zrelšiu stránku… Bude z toho napokon láska?

Nauč ma milovať Foto: TV Doma
Nauč ma milovať Nauč ma milovať
The Crown, koruna, Čítajte aj Seriálová smrtka v roku 2023 nelenila: Nadobro zarezala obrovské hity, ktoré kedysi sledovali milióny

Predstaviteľ postavy Ateşa, 36-ročný herec Kerem Bürsin, je divákom a diváčkam televízie Doma dobre známy ako neodolateľný Serkan Bolat zo seriálového hitu Láska na prenájom. Ústrednú dvojicu s ním tentoraz vytvára mladá 23-ročná turecká herečka Hafsanur Sancaktutan, s ktorou sa slovenské publikum zoznámi vôbec prvý raz.

Turecká seriálová novinka štartuje už 1. januára 2024 o 19:00 hod. na obrazovkách televízie Doma. Diváci a diváčky sa budú s príbehmi hlavných hrdinov tradične stretávať vždy od pondelka do piatka o 19:00 hod. v dvoch častiach za sebou, alebo v exkluzívnom predstihu na Voyo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Doma