Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Paľo Habera sa vracia na scénu. Nakrútil videoklip titulnej skladby k novej romantickej komédii

Pozrite si prvé zábery z nakrúcania videoklipu s názvom „Všetko sa môže stať“.

21.06.2023 11:10
Pavol Habera Foto:
Paľo Habera pri nakrúcaní videoklipu k hudobnej novinke s názvom „Všetko sa môže stať“, ktorá bude titulnou skladbou k filmu Nikdy nehovor nikdy.
debata
glamorous, kim cattrall, Čítajte aj Jednoznačne najprovokatívnejší seriál tohto leta na Netflixe: A hlavná hviezda je "Samantha" zo Sexu v meste

Spevák a skladateľ Paľo Habera sa vracia na scénu s novou piesňou. Pred pár dňami nakrúcal v Prahe videoklip k hudobnej novinke s názvom „Všetko sa môže stať“, ktorá bude titulnou skladbou k filmu Nikdy nehovor nikdy.

Zuzana Čaputová Čítajte aj Chystá sa exkluzívny dokument o Zuzane Čaputovej: Bude to jej rozlúčka s prezidentským palácom

Tvorcovia filmu Haberu oslovili a muzikant po zhliadnutí filmu neváhal. „Mám rád romantické filmy. Veľa sa teraz točia filmy postavené na efektoch, kde herci natáčajú sami na zelenom pozadí a musia si predstavovať, čo sa vlastne deje okolo nich. Som odchovaný Woody Allenom, mám radšej vzťahové filmy a filmy zo skutočného života, filmy, ktoré sa môžu stať. Všetko sa môže stať,“ opisuje Habera, prečo pieseň pre film zložil aj s odkazom na jej názov.

Prvé zábery z nakrúcania videoklipu a filmu:
Zábery z nakrúcania videoklipu a filmu Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Paľo Habera pri nakrúcaní videoklipu k hudobnej...

Réžie nového hudobného videoklipu sa zhostil Vítek Pokorný a nakrúcal ho spolu s Paľom Haberom a Terezou Kostkovou v pražskej Stromovke, v Troji a na Barrandove. „V klipe som pozorovateľ toho, čo zažíva Tereza Kostková ako hlavná postava filmu, len tak sa okolo nej motám. Snažím sa to tu trochu ozvláštniť,“ zažartoval si počas slnečného dňa pri nakrúcaní videoklipu Paľo Habera.

sex v meste, and just like that, ako to bolo ďalej, Čítajte aj To najlepšie ešte len príde o pár dní: Pripravte sa na letný nával seriálových megahitov

V klipe sa objaví aj herečka Tereza Kostková. „Teším sa na to. Film Nikdy nehovor nikdy bola krásna práca a hudba a pesnička sú jeho dosť dôležitou súčasťou, takže pokračujem v podieľaní sa na filme aj takýmto spôsobom," prezradila pred nakrúcaním scén do klipu Kostková, ktorá vo filme stvárňuje hlavnú postavu Naďu.

Vo filme režiséra Braňa Mišíka (Klamstvo, Priznanie, Hniezdo) sa môžu diváci tešiť aj na Tomáša Maštalíra, Mareka Majeského, Hanu Holišovú, Ondřeja Sokola, Janu Kovalčikovú, Luciu Siposová, Juraja Hrčku, Štefana Martinoviča, Juraja „Šoko“ Tabačeka a mnohých ďalších. Romantická komédia bude mať v kinách premiéru v lete, 3. augusta 2023.

Nikdy nehovor nikdy, Tomáš Maštalír, Tereza Kostková Čítajte viac Maštalír hviezdi s Kostkovou v novom filme. Pozrite si prvý trailer komédie Nikdy nehovor nikdy

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tereza Kostková #Paľo Habera #Nikdy nehovor nikdy