Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Režisér Klamstva nakrútil nový film. Do hlavnej úlohy obsadil opäť Tomáša Maštalíra

Nový film Nikdy nehovor nikdy príde do kín v lete. Pozrite si prvé zábery.

14.05.2023 06:00
Nikdy nehovor nikdy, Tomáš Maštalír, Tereza... Foto:
Hlavné herecké hviezdy filmu Nikdy nehovor nikdy – Tomáš Maštalír a Tereza Kostková.
debata
Duna Čítajte aj Najlepšie sci-fi posledných rokov ponúkne záver: Prvé zábery vyzerajú úchvatne

Filmová novinka Nikdy nehovor nikdy vznikala takmer dva roky pod režisérskou taktovkou Braňa Mišíka, ktorý má na konte mimoriadne úspešné televízne seriály Klamstvo, Priznanie či Hniezdo. „Film Nikdy nehovor nikdy je pre mňa špecifický tým, že som do situácií v ňom mohol vložiť niečo zo seba, svoje pocity. Myslím si, že sa nám do filmu podarilo vniesť niečo, čo zaváňa človečinou. A to je veľká vzácnosť,“ povedal o novinke režisér Mišík.

Na novom filme spolupracoval s producentskou spoločnosťou NUNEZ NFE, ktorá má na konte úspešné romantické komédie ako Všetko alebo nič, Príliš osobná známosť a V lete ti poviem, ako sa mám.

Yellowstone Čítajte aj Najsledovanejší seriál minulého roka dostal stopku. Hollywoodska hviezda sa nepohodla so scenáristom

Hlavnými hereckými hviezdami novej romantickej komédie sú Tomáš Maštalír a Tereza Kostková, ktorých životné cesty sa sa pretnú po ich rozvodoch pred budovou súdu. Diváci sa môžu tešiť aj na Lenku Krobotovú, Mareka Majeského, Ondřeja Sokola, Hanu Holišovú, Juraja Hrčku, Štefana Martinoviča, Juraja „Šoka“ Tabačeka, Branislava Bystrianskeho, ale aj nové detské herecké talenty.

Hereckí predstavitelia sa začiatkom tohto roka stretli v priestoroch hotela Zochova chata, aby spolu so svojimi filmovými deťmi poslednou klapkou uzatvorili filmový príbeh. Pozrite si prvé zábery z nakrúcania.

Zábery z filmu Nikdy nehovor nikdy Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Hlavné herecké hviezdy filmu Nikdy nehovor...

Nakrúcalo sa aj v Keni

Filmové klapky nového filmu padali od jari 2021 v rôznych lokalitách. Najčastejšie sa štáb pohyboval v hoteli Zochova chata i v Piešťanoch, no veľmi netradične a neplánovane aj v africkej Keni. Veľkú zásluhu na tom má aj nedávno zosnulý profesor Vladimír Krčméry. „V Keni nám vytvoril úžasné zázemie. Jeho tím profesionálov pod vedením Darie Kimuli vytvoril našim filmárom skvelé podmienky, aby mohli v krátkom čase nakrútiť veľké množstvo scén. Skúsenosť s jeho ľuďmi bola pre nás nesmierne obohacujúca,“ hovorí producentka filmu Oľga Núñezová.

Posledný z tridsiatich plánovaných dní nakrúcania filmu mal pripadnúť na január 2022. Zasiahla však pandémia a pomyselná výrobná bodka za natáčaním visela vo vzduchu o celý jeden rok dlhšie. Producentka s odstupom času hodnotí takýto zásah osudu za pozitívny. „Počas toho obdobia sme sa rozhodli, že príbeh ešte obohatíme a dotočili sme ďalšie scény. To, čo sa na začiatku zdalo ako veľká komplikácia, filmu nakoniec pomohlo,“ dodáva Núñezová.

Duna Čítajte aj Najlepšie sci-fi posledných rokov ponúkne záver: Prvé zábery vyzerajú úchvatne

Film Nikdy nehovor nikdy prináša do kín filmová distribučná spoločnosť BONTONFILM od 3. augusta 2023. „Verím, že sa pozitívna emócia, ktorú sme všetci pociťovali pri nakrúcaní, prenesie aj na divákov. Zároveň budem veľmi rada, ak budú z kina odchádzať nielen s dobrým pocitom, ale aj s nádejou, že vždy môže byť všetko inak a najmä lepšie. Ak sa nám to podarí, tak posolstvo filmu Nikdy nehovor nikdy nájde svojich adresátov,“ uzatvára producentka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Maštalír #Tereza Kostková #filmové premiéry #Braňo Mišík #Nikdy nehovor nikdy