Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Moderátor Iliev sa vracia na obrazovku ta3. Politiku vymenil za novú talkšou

Rastislav Iliev sa divákom už čoskoro predstaví vo vlastnej talkšou.

27.01.2024 00:00
Špeciál s Ilievom Foto:
Moderátor Rastislav Iliev bude v novej talkšou hostiť rôzne zaujímavé osobnosti.
debata (6)

Bývalý moderátor politickej diskusnej relácie V politike sa čoskoro divákom predstaví v úplne inom svetle. V novej talkšou s názvom Špeciál s Ilievom bude hostiť hercov, spevákov a stand-up komikov, ale aj iné zaujímavé osobnosti.

kate winslet, režim, Čítajte aj Seriálová bomba roka? Kým sa vráti Hra o tróny, diváci uvidia túto kontroverznú lahôdku

Reláciu V politike Iliev moderoval dva a pol roka, naposledy koncom októbra minulého roka. Na moderátorskom poste sa od apríla 2022 striedal s Richardom Dírerom, s ktorým sa stali známymi svojimi obežníkmi, v ktorých na začiatku relácie glosovali najdôležitejšie udalosti týždňa. Hovorí, že sa nezľakol a ani neuteká z boja, len zatúžil po zmene.

„Vydržal som až 29 mesiacov. Nikam neodchádzam a teraz chcem míňať energiu a čas na ľudí z iného sveta,“ načrtol svoje ďalšie plány prednedávnom.„Robiť politickú reláciu nie je vôbec jednoduché. Je to podľa mňa najťažší žáner v rámci publicistickej práce pre novinára, aspoň z môjho pohľadu,“ priblížil Iliev v reportáži ta3. „Nevylučujem, že sa k tomu niekedy nevrátim, avšak teraz som si povedal, že dva a pol roka stačilo,“ dodal.

Iliev Čítajte rozhovor Iliev z ta3 prvýkrát o svojej novej relácii: Energiu už nechcem míňať na politikov

V novej talkšou Špeciál s Ilievom vymení vážnu tvár politického moderátora za jemu vlastný humor, ktorý v politike využívať nemohol: „Zhovárať sa s „topkovým“ hercom, spevákom alebo stand-upistom je niečo úplne iné, ako konfrontovať politika. Bude tam priestor aj na humor.“

Televízia avizuje, že Špeciál s Ilievom je formát, ktorý na obrazovke spravodajskej televízie ta3 roky chýbal. Prvá epizóda bude mať na obrazovke premiéru v sobotu 10. februára a jej hosťami budú stand-up komici Simona First (Salátová) a jej manžel Joe Trendy, vlastným menom Teodor First. Nahrávať sa bude o 2 dni skôr, vo štvrtok 8. februára v Mirbachovom paláci.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #TV TA3 #Rastislav Iliev #Špeciál s Ilievom