Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na obrazovky prichádza strhujúca detektívna lovestory. V Česku ju sledovalo milión divákov

Česká seriálová novinka má dnes premiéru na slovenských obrazovkách.

15.04.2023 06:00
Zákony vlka Foto:
Stanislav Majer a Linda Rybová v seriáli Zákony vlka.
debata
elizabeth olsen, love and death, Čítajte aj Apríl na HBO Max: Filmová premiéra nabitá hviezdami a seriál, ktorý musíte vidieť

Kanál Prima PLUS prináša ďalšiu detektívnu minisériu Zákony vlka so Stanislavom Majerom a Lindou Rybovou v hlavných úlohách. Osemdielny seriál sleduje príbeh niekdajšieho kriminálnika Roberta, ktorého po prepustení z väzenia zhoda okolností privedie na druhú stranu zákona. Ocitá sa v zapadnutej dedine v pohraniční, s ktorou ho spája nielen osudový vzťah so Sárou, ale aj nedoriešené záležitosti z minulosti.

„Zákony vlka vo svojich ôsmich dieloch odkryjú na pozadí ôsmich detektívnych prípadov a v prostredí divokej prírody tajuplnú ústrednú linku milostného príbehu Roberta a Sáry, ktorých spája vášeň rovnako taká silná, ako je ich temná minulosť,“ hovorí producentka Gabriela Erleová, ktorá sa spolu s Robertom Geislererom podieľala aj na scenári. Minisériu natočil režisér Marek Najbrt.

rod draka, Čítajte aj Vytúžený moment je tu: Takto vyzerá prvý záber z nakrúcanie novej série seriálového fenoménu

Zákony vlka uviedla televízia Prima v Česku už pred mesiacom. Pozrelo si ju viac ako milión divákov a Prima mala 27,5 % podiel na trhu. Stala sa najsledovanejším programom večera a porazila súťaž Superlov na Nove aj populárno-náučnú šou Zázraky prírody na ČT1.

Slovenským divákov prinesie Zákony vlka kanál Prima Plus, prvú premiérovú epizódu uvedie v sobotu 15. apríla o 21.30 hod.

Zábery zo seriálu Zákony vlka Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Stanislav Majer a Linda Rybová v seriáli Zákony...
Zákony vlka Čítajte viac Strhujúca detektívna love story. Seriálová novinka Zákony vlka nemá klasického hrdinu

Každá epizóda prinesie nový prípad

  1. epizóda: Pri love na vlka je zastrelený jeden z poľovníkov. Najskôr to vyzerá ako nehoda, ale neskôr sa ukáže, že išlo o plánovanú vraždu. Strelec cieľ minul a trafil omylom niekoho iného. Následne je rovnakou zbraňou zastrelený miestny podnikateľ s drevom a konkurent najvplyvnejšieho muža v okolí starostu Pokorného.
  2. epizóda: V rokline blízko turistickej vyhliadky je ráno nájdené telo mladej ženy s roztrieštenou hlavou. Ide o druhú ženu amatérskeho návrhára skla a majiteľa neprosperujúcich sklární, ktorý nedávno zomrel pri pravidelnom horolezeckom výstupe.
  3. epizóda: Rašelinisko vyplaví zachovalú mŕtvolu muža. Nikomu nechýba, nebolo po ňom ani vyhlásené pátranie. Pri pitve sa zistí, že telo sa v močiaroch nerozložilo, pretože látky obsiahnuté v rašeline organizmy konzervujú. Ide o dva roky starý prípad strateného turistu, ktorého miestni považovali za obeť vlka samotára.
  4. epizóda: V okolí sa začínajú strácať osobné autá. Zlodeji idú naisto, autá miznú bez stopy. Pri jednej z krádeží je postrelený svedok. Stopa vedie cez miestneho chalupára za hranice k organizovanej skupine pašerákov.
  5. epizóda: Burešova sučka prinesie domov ľudskú ruku. V lese je potom nájdené zdevastované telo miestneho uznávaného liečiteľa a bylinkára. Príčina smrti je ale iná, než to na prvý pohľad vyzerá.
  6. epizóda: Počas dedinskej púte je unesené malé dieťa z kočíka. Ide o čas, polícia a dedinčania prehľadávajú okolité lesy a vypočúvajú všetky podozrivé osoby z okolia. Prípad nakoniec vyriešia a dieťa zachráni niekto, od koho by to nikto nečakal.
  7. epizóda: Na rovnakom mieste, kde mal Robert autonehodu so skutočným nadporučíkom Wilkom, je nájdené telo utopeného muža vo vy sokom stupni rozkladu. Polícia pri prehľadávaní priehrady objaví Wilkovo auto. Robert sa obáva, že ide o telo pravého Wilka a jeho totožnosť bude prezradená.
  8. epizóda: Farmári nachádzajú vo svojich ohradách zranené a zahrdúsené ovce a kone. Miestni to dávajú za vinu vlkovi samotárovi. Poľovníci zorganizujú lynč – nelegálny lov na vlka, stopy ale nakoniec policajtov zavedú inam.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Prima PLUS #Stanislav Majer #prima+