Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ruku na srdce! Jakub Zitron Ťapák rozosmeje témami, o ktorých nehovoríme nahlas

Hodinový stand-up špeciál je dostupný iba pre dospelých divákov.

30.07.2023 00:00
Jakub Zitron Ťapák: Ruku na srdce Foto:
Jakub Zitron Ťapák: Ruku na srdce
debata
tv, televízia, televízor, stream, streamovacia služba, obývačka, obrazovka, televízor Čítajte aj Toto bude pravý televízny súboj: Začína sa pátranie po najlepšom slovenskom seriáli sezóny

Streamovacia služba Voyo prichádza so stand-up špeciálom Jakuba Zitrona Ťapáka s názvom Ruku na srdce. Jeden z najznámejších slovenských stand-up komikov pretavil svoje viac ako sedemročné skúseností do hodinového predstavenia, v ktorom si diváci môžu vychutnať jeho jedinečný humor.

V novom Voyo špeciáli sa nevyhne témam ako sú rečové vady, verejné záchody, nevhodné myšlienky a čerstvé rodičovstvo. Miluje totiž hovoriť o veciach, ktoré nám často len napadnú, ale zo slušnosti ich nepovieme nahlas. Bude to tvrdé a nekompromisné, ale aj citlivé a empatické. Skrátka, od srdca.

Jakub Zitron Ťapák: Ruku na srdce Foto: Voyo
Jakub Zitron Ťapák: Ruku na srdce Jakub Zitron Ťapák: Ruku na srdce

Špeciál Jakuba Zitrona Ťapáka Ruku na srdcu už má za sebou vypredané divadlo P.O. Hviezdoslava v Bratislave. „Ponuke na veľký stand-up špeciál som sa veľmi potešil. Pre komika to znamená úplne najviac. Je to niečo, pre čo pracujeme a zbierame ten materiál. Zároveň je to aj veľká výzva a pocta, že mi Voyo dalo takúto príležitosť, že mi ľudia verili a že sme to dokopali do úspešného konca,“ hovorí stand-up komik Jakub Zitron Ťapák.

Priznáva, že kvalitné hodinové stand-up vystúpenie sa pripravuje naozaj dlho. „Je to niečo, čo človek musí napísať, vyskúšať, prepísať a znovu vyskúšať. Tento proces niekedy trvá týždeň, niekedy mesiac, niekedy pol roka,“ dodáva.

Jakub Zitron Ťapák Čítajte rozhovor Jakub Zitron Ťapák: Nemám žiadnu hranicu, o čom sa môže a nemôže vtipkovať
Jakub Zitron Ťapák: Ruku na srdce Foto: Voyo
Jakub Zitron Ťapák: Ruku na srdce Jakub Zitron Ťapák: Ruku na srdce

Súčasťou Voyo Špeciálu sú aj dvaja predskokani. Joe Trendy (Teodor First) prezradí, aký najhorší narodeninový darček dostal, ale aj to, aké je žiť po boku známej komičky Simony Salátovej. Martin Hatala porozpráva o tom, aký je jeho život so škuľavosťou a odhalí spoločnosťou tabuizované mužské problémy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #stand-up comedy #Voyo #Jakub Zitron Ťapák