Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Letnú novinku RTVS si zatiaľ diváci nenašli. Porážajú ju reprízy zábavných relácií

Cestovateľská šou S úsmevom po Slovensku sa vrátila s novými epizódami.

12.07.2023 06:00
S úsmevom po Slovensku IV Foto:
Marián Čekovský, Dominika Kavaschová, nová členka tímu Martina Zábranská a Juraj „Šoko“ Tabaček pod vedením kapitána Borisa Valábika v cestovateľskej šou S úsmevom po Slovensku.
debata (3)
televízie, budovy Čítajte aj S akými financiami hospodári RTVS? A koľko si zarobia komerčné televízie?

Na obrazovky Jednotky sa na konci júna vrátila šou S úsmevom po Slovensku, v ktorej pätica cestovateľov navštevuje najatraktívnejšie a najzaujímavejšie miesta Slovenska.

Novou členkou tímu sa stala Martina Zábranská, ktorá sa namiesto Jany Kovalčíkovej pridala k Dominike Kavaschovej, Mariánovi Čekovskému, Jurajovi Šokovi Tabačekovi a Borisovi Valábikovi.

S úsmevom po Slovensku IV Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marián Čekovský, Martina Zábranská a Boris...

Už štvrtá séria S úsmevom po Slovensku odštartovala na Jednotke 29. júna. V prvej epizóde cestovatelia navštívili Trnavský kraj. Pozrelo si ju 179-tisíc divákov a Jednotka mala v čase vysielania podiel na trhu 11,7 % v cieľovej skupine divákov vo veku nad 12 rokov.

V druhej epizóde odvysielanej 6. júla zavítali cestovatelia do Žilinského kraja a prebádali Liptov. Pozrelo si ju rovnaký počet divákov (179-tisíc) a Jednotka mala v čase vysielania podiel na trhu 11,1 %. Predbehla ju kriminálka Odznak Vysočina na Markíze (318-tisíc, 19,8 %) aj nasledujúca repríza Polície Modrava (255-tisíc, 22,1 %), a tiež repríza Inkognita na Jojke (251-tisíc, 15,8 %).

niekde v európe, Čítajte aj Kedy sa od RTVS dočkáme nového seriálu? Pripravuje kriminálku, komédiu aj historickú drámu

Cestovateľská šou vystriedala v štvrtkové večery na Jednotke Hit roka. Ten prilákal najviac divákov k obrazovkám pri svojej premiére, ktorú si pozrelo 382-tisíc divákov, rozlúčilo sa s ním 175-tisíc divákov pri poslednej epizóde. V priemere si 25 epizód pozrelo 215-tisíc divákov.

RTVS aj počas prázdnin láka najviac divákov k obrazovkám s piatkovými a sobotnými zábavnými stálicami – Záhadami tela, Neskoro večer a Milujem Slovensko, a to aj s reprízovými časťami, ktoré uvádza počas letnej prestávky.

Zdroj údajov: PMT/KANTAR SLOVAKIA. Dáta sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL (Viewing On Same Day As Live) + HOSTIA.

  • Cieľové skupiny: Obchodná cieľová skupina 12–54 zahŕňa divákov vo veku od 12 do 54 rokov, univerzálna cieľová skupina 12+ širšie publikum divákov starších než 12 rokov.
  • Trhový podiel (share %) udáva podiel počtu divákov sledujúcich konkrétnu stanicu z celkového počtu divákov, ktorí sledujú televíziu na všetkých sledovaných staniciach v danom čase.
  • Sledovanosť (rating %) udáva podiel divákov z populácie (zo všetkých obyvateľov Slovenska), ktorí v konkrétnom čase sledovali danú reláciu alebo stanicu.

Veľkosť panelu, na ktorom sa merajú údaje, zahŕňa 1200 domácností a 3645 jednotlivcov bez hostí. Ročne sa obmieňa 25 % panelu. Do merania je zaradených min. 140 televíznych staníc.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #S úsmevom po Slovensku #sledovanosť TV