Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvý slovenský seriál natočený pre svetovú streamovaciu službu prichádza: Poznáme dátum premiéry!

Prémiový seriál Víťaz pozná dátum premiéry na SkyShowtime.

01.08.2023 11:58
víťaz, Foto:
Záber zo seriálu Víťaz.
debata (8)

Prvý pôvodný slovenský seriál, natočený v spolupráci s českými tvorcami a hercami, Víťaz (The Winner), bude mať premiéru na platforme už 4. septembra.

šaty snov, Čítajte aj Markíza s Jojkou sa čoskoro zbavia diváckej mizérie: Čo sa stane s nesledovanými programami?

Víťaz, pútavá rodinná komédia, sleduje život Viktora Hudáka (Ady Hajdu), bývalého premiéra malej európskej krajiny. Po desaťročí sa snaží vrátiť ku svojej rodine, ktorú počas celej doby svojej politickej kariéry zanedbával. Taktiež sa pokúša začleniť do každodenného života obyčajných ľudí a znovu si získať náklonnosť svojich dcér a manželky. Jeho cesta je však plná nečakaných a úplne nových každodenných výziev, ktoré niekedy prekonávajú i tie, ktorým musel čeliť v čase svojho pôsobenia v parlamente. Seriál s dokonalou kombináciou humoru a drámy skúma dobrodružnú cestu Viktora, jeho dcér, manželky a najbližších.

Víťaz prichádza od 4. septembra na SkyShowtime Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Záber zo seriálu Víťaz.
čaputová, ódor Čítajte aj Na ministerstva vnútra skončila hovorkyňa. Zmeny nastávajú po odvolaní ministra Šimka

„Necelý rok od nášho spustenia sme priniesli nové a pútavé pôvodné seriály SkyShowtime na všetky naše trhy. Sme nadšení z premiéry najnovšieho originálneho seriálu SkyShowtime Víťaz, ktorý bude k dispozícii od 4. septembra. Diváci si tento súčasný a zábavný príbeh o strete reálneho sveta i rodinnej politiky zamilujú," povedal generálny riaditeľ SkyShowtime Monty Sarhan.

Osada 2 Čítajte aj Na Slovensku prepadák, v Česku veľký hit. Seriál Osada sa na jeseň vráti v druhej sérii

Režisérom minisérie Víťaz (The Winner) je renomovaný Jan Hřebejk (Pelíšky), scenár napísali Zuzana Dzurindová a Peter Nagy a hlavným kameramanom je Martin Šácha. Hlavnú postavu hrá Ady Hajdu a v ďalších úlohách sa predstavia Ivana Chýlková, Milan Ondrík, Petra Dubayová, Zuzana Páleníková, Ján Jackuliak, Kristína Sisková, Rea Frlajsová, Rebeka Rigová, Natalia Germani, Noël Czuczor, Vladislav Plevčík, Sarah Arató a Štefan Martinovič.

iveta, Čítajte aj Jojka nakrúca jeden seriál za druhým: Toto leto chce ešte stihnúť...

„Víťaz mal pozoruhodnú tému – predčasný odchod dlhoročného premiéra do dôchodku. Autori prišli s množstvom tragikomických, dojemných situácií. Výsledkom je zvláštna zmes rodinnej komédie a politickej satiry, ktorú bola radosť natáčať," uviedol režisér seriálu Jan Hřebejk.

Hlavným producentom seriálu je Jan Bílek, výkonným producentom Aleš Týbl. Ďalšími producentmi, ktorí sa na seriáli podieľali, sú Tereza Polachová a Steve Matthews. Seriál Víťaz sa natáčal prevažne v Bratislave.

Pôvodne bol Víťaz nakrútený pre HBO Max, ako prvý slovenský seriál pre túto online službu. HBO v rámci výrazného šetrenia dalo stopku pôvodnej tvorbe naprieč Európou. Hotové tituly, medzi ktoré patril aj Víťaz, si museli nájsť nový domov, čoho následkom bol aj ich odpredaj konkurencii SkyShowtime.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #seriál Víťaz #SkyShowtime #televízna sezóna 2023/2024