Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

November na HBO: Nával premiérových častí seriálov a filmový trhák pre celú rodinu

Predposledný mesiac v roku sa na HBO bude niesť, ako inak, v znamení premiér! Spolu so streamovacou platformou HBO GO aj v novembri diváci neprídu o nadupanú dávku seriálov a filmov. Stačí si len vybrať.

13.11.2021 07:00
doom patrol, Foto:
V novembri uvidíte aj tretiu sériu hitu Doom Patrol.
debata
tvoja mini tvár znie povedome, Čítajte aj Päťhodinová dokonalá premena! Markizácka detská šou opäť prekvapí veľkými hitmi

Veľká II. (The Great II.)

Tony McNamara (scenárista Favoritky nominovaný na Oscara) prichádza s druhou sériou antihistorickej, žánre ohýbajúcej, vtipnej výpravy naprieč Ruskom 18. storočia. Katarína Veľká sa konečne ujíma ruského trónu. Zosnovať prevrat proti manželovi jej pripadalo ťažké, ale nebolo to nič v porovnaní s oslobodením krajiny, ktorá o slobodu nestojí. Katarína sa púšťa do vojny so svojím dvorom, vojskom a dokonca aj s vlastnou matkou, aby priniesla Rusku osvietenie. Bojuje aj so svojím srdcom, keď sa z nenávideného manžela Petra pomaly stáva… Väzeň? Spojenec? Milenec? Katarína si nakoniec uvedomí, že ak chcete zmeniť svoju krajinu, musíte jej najprv dovoliť, aby zmenila vás. A že stať sa „Veľkou“ vyžaduje obrovské úsilie. Na HBO GO budú dostupné sú všetky časti druhej série od 20. novembra.

ETERNALS Čítajte aj Marvel priniesol svoj prvý naozaj prelomový film: A fanúšikovia? Totálne rozhádaní

Doom Patrol III. (Doom Patrol III.)

Najdivnejšia skupina superhrdinov zo sveta DC – Cliff Steele alias Robotman (Brendan Fraser), Larry Trainor alias Negative Man (Matt Bomer), Rita Farrová alias Elasti-Woman (April Bowlbyová), Crazy Jane (Diane Guerrerová) a Victor Stone alias Cyborg (Joivan Wade) sú späť. Tretia séria začína konfrontáciou Dorothy (Abi Montereyová) so Sviečkarom, ktorá vedie ku zdrvujúcej strate. Doom Patrol sa ocitá na zložitej križovatke a každý jej člen sa snaží čeliť tomu, kým je a kým chce byť. A všetko sa ešte viac skomplikuje, keď v stroji času dorazí Madame Rouge (Michelle Gomezová) s veľmi špecifickým poslaním, len keby si na neho pamätala. Tretia je dostupná od 4. novembra.

Karel Gott  - film KAREL - foto2  foto Karel Gott Agency   1 Čítajte aj Toto v kine neuvidíte. Pozrite si nezverejnené zábery Karla Gotta

Love Life II. (Love Life II.)

Nevtieravý romantický seriál Love Life zachytáva cestu od prvej lásky až k tej poslednej, a súčasne sleduje, ako nás ľudia, s ktorými sa v jej priebehu stretávame, ovplyvňujú a formujú, kým s niekým z nich nezostaneme už navždy. V každej sérii tejto komediálnej antológie hľadá iný hlavný hrdina svoju životnú lásku. Druhá séria sa zameriava na Marcusa Watkinsa (William Jackson Harper), ktorý sa dostáva z niekoľkoročného vzťahu so ženou, ktorú považoval za svoju vyvolenú. Potom, čo náhle stratil pevnú pôdu pod nohami, sa vydáva hľadať lásku svojho života. Hoci sa domnieval, že už ju dávno našiel… Druhá séria je tu pre divákov od 4. novembra.

Boj o moc III. (Succession III.)

Seriál s deviatimi cenami Emmy na konte, vytvorený na Oscara nominovaným Jesseom Armstrongom (Politické kruhy), skúma témy moci, politiky, peňazí a rodiny. Pojednáva o bohatej dysfunkčnej rodine, na čele ktorej stál donedávna Logan Roy (Brian Cox), generálny riaditeľ jedného z najväčších mediálnych a zábavných konglomerátov na svete. Logan Roy, ktorého na konci druhej sezóny oklamal syn Kendall, sa v úvode tretej série nachádza v nebezpečnej pozícii a snaží sa zaistiť rodinné, politické a finančné spojenectvo. Napätie rastie a hrozí, že sa neľútostná korporátna bitka zmení v rodinnú vojnu… V novej sérii sa predstaví aj Adrien Brody a Alexander Skarsgård. Tretia séria oceňovanej drámy pokračuje aj v novembri!

BONUS:

Čarodejnice (The Witches)

Oscarový režisér Robert Zemeckis (Forrest Gump, Návrat do budúcnosti, Na lane a ďalšie) prispôsobil modernému publiku obľúbený príbeh Roalda Dahla, nesmrteľnej literárnej legendy. Malá sirota (Jahzir Bruno) sa na konci roka 1967 presťahuje k svojej milujúcej babičke (Octavia Spencer) do mestečka v Alabame – Demopolis, kde dvojica narazí na zdanlivo očarujúce, ale diabolské čarodejnice. Babička nášho mladého hrdinu odvezie do luxusného prímorského letoviska, ale bohužiaľ tam dorazí práve pred snemom čarodejníc, na ktorom hlavná čarodejnice (Anne Hathaway) zhromaždila všetky kolegyne z celého sveta, aby uskutočnila svoje hanebné plány. Na film sa diváci môžu tešiť od 21. novembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #HBO Go #oseriáloch #seriál Love Life #The Great #seriál Succession #Mediaklik