Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pán profesor a Mama na prenájom neprestávajú baviť: Takúto sledovanosť uhrali

Markizácke seriály sa stále tešia priazni publika. Pána profesora čakajú posledné týždne vo vysielaní.

20.11.2023 06:00
pán profesor, Foto:
Pán profesor s piatou sériou má pred sebou posledné týždne vo vysielaní.
debata

Pán profesor sa aj v pondelok 13. novembra 2023 v cieľovej skupine 12 – 54 stal najsledovanejším nespravodajským programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Alexandra Dubovská Čítajte aj Šéfka produkcie Markízy: Ďalšia séria Dunaja bude strhujúca, máme však už náhradu. Píšeme aj nový denný seriál, ktorý vystrieda Mamu

Desiata premiérová epizóda aktuálnej 5. série s názvom „Zásnuby“ dosiahla v tejto komerčnej cieľovej skupine rating 6,5% a trhový podiel 23,5%. Hranica na Jojke, ktorej koniec oficiálne potvrdila aj samotná televízia, uhrala podiel na úrovni iba 12,7% a film Oblak v podkroví na Jednotke RTVS 7%.

Spomínanú epizódu si pozrelo celkovo 314-tisíc divákov starších ako 12 rokov. V čase vysielania Pán profesor zasiahol až 486-tisíc divákov (AvRch v CS 12). Pán profesor má pred sebou už iba tri týždne vo vysielaní.

druhá šanca, Čítajte aj Markíza v roku 2024: Najočakávanejší seriálový návrat stálice, ktorú Slováci zbožňujú

Jednotkou na trhu bola aj nasledujúca reality šou Farma (rating 4,4% / share 23% v cieľovke 12 – 54), ktorá nedala šancu konkurenčnej zábavnej šou Inkognito (share 11,6% v CS 12 – 54) na Jojke.

V univerzálnej cieľovej skupine 12+ sa nespravodajským programom pondelka stal podvečerný rodinný seriál Mama na prenájom, ktorý v tejto cieľovej skupine zaznamenal absolútne najlepší rating v rámci tejto sezóny 8,6%.

V cieľovej skupine 12 – 54 dosiahol trhový podiel 26,6% a rating 6,3%, pričom ide o druhý najlepší výsledok od štartu sezóny. Epizódu si vychutnalo celkovo 394-tisíc divákov a aspoň na tri minúty si včerajšiu epizódu zaplo 512-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Pán profesor #seriál Mama na prenájom