Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zaujímavé detaily o ďalšom potenciálnom spin-offe Hry o tróny! Fanúšikovia sú nadšení

Vyzerá to tak, že sa zrodil nový horúci kandidát na reálne nakrúcanie!

31.07.2022 06:00
game of thrones, jon snow, kit harington, hra o... Foto:
Prípravy potenciálneho spin-offu s názvom Snow sú v plnom prúde.
debata
pán prsteňov, Čítajte aj Jednoducho úchvatné! Najdrahší seriál sveta ukázal kopec nových záberov

Pred pár týždňami preletela svetom seriálov zaujímavá správa o tom, že televízia HBO vyvíja ďalší potenciálny námet, ktorý by mohol rozšíriť ponuku spin-off seriálov Hry o tróny. Nie je tajomstvom, že stanica má veľký záujem vytvoriť jedno veľké univerzum, ktoré základy položila knižná séria Georgra R.R. Martina. Značka Hra o tróny rozhodne nezanikne po skončení pôvodného seriálu v roku 2019. V hre o pokračovanie „Hry“ je viacero titulov, mnohé sú len vo fáze ranného vývoja.

kolaz netflix Čítajte aj Toto je desať najdrahších filmov Netflixu. Ich rozpočty sa vyšplhali do závratných výšok

Seriál Bloodmoon dokonca nakrútil pilotný diel, televízia investovala 30 miliónov dolárov a napokon ho zrušila. Príbeh sa mal odohrávať tisícky rokov pred udalosťami z pôvodného seriálu, mal ukázať zlaté časy Západozeme, príchod prvej zimy, alel aj Nočného kráľa. Nádejne vyzerajúci seriál dostal červenú. Prekvapujúco rýchlo, po tomto rozhodnutí, dostal zelenú Rod draka, ktorý nedočkaví diváci uvidia od 22. augusta aj na Slovensku.

Zuzana Vačková Čítajte aj Zuzana Vačková: Na sociálnych sieťach zdieľam to, čo žijem

To však nie je všetko! Horúcim kandidátom, ktorému „hrozí“ nakrúcanie je spin-off o Jonovi Snowovi, s pracovným názvom Snow. Príbeh má ukázať časy posledného Targaryena po udalostiach, keď sa pôvodná Hra o tróny skončila. Tento fakt dáva potenciálnemu seriálu obrovský nádej na skvelé dielo. Teraz sa potvrdzuje, že tento námet sa aktívne rozvíja, dokonca je v ňom zainteresovaný samotný autor knižnej predlohy. Hlavnej úlohy by sa mal zhodiť opäť Kit Harington, ktorý je autorom celého nápadu, čo je takisto prekvapujúca novinka. Podľa jeho slov si slávny herec so sebou priniesol aj tím tvorcov, ktorí majú viacero nápadov, aby sa tento seriál stal realitou.

Hra o tróny možno predstaví unikátnu novinku! Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Herečka Emila Clarke sa vracia k seriálom. Bude...
druhá šanca-koláž Čítajte aj Markíza nedá Druhej šanci vydýchnuť. Po úspechu expresne nakrúca ďalšie časti

Ak by sa Snow začal nakrúcať, tak Harington bude mať status hlavnej postavy, ale aj producenta. Bol by to vôbec prvý spin-off, ktorý by ukázal príbeh po pôvodnom seriáli. Všetky ostatné seriály sa zameriavajú na udalosti pred. V prípade, že by Snow dostal zelenú, všetci očakávajú, ktoré postavy z Hry o tróny by sa mohli v deji objaviť. Zoznam je pomerne veľký, je otázne, či týmto smerom rozmýšľajú aj tvorcovia.

Olej do ohňa priliala aj herečka Emilia Clarke (Daenerys), ktorá potvrdila, že Harington prišiel s týmto nápadom do HBO a seriál sa aktívne vyvíja. Nie je tajomstvom, že Harington a Clarke zostali blízkymi priateľmi aj po skončení nakrúcania.

Teaser trailer k novému seriálu Hra o tróny: Rod Draka, ktorý bude mať premiéru 22. augusta na HBO Max.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kit Harington #Game of Thrones #seriál Hra o tróny