Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dramatické zvraty v Dunaji ohrozujú hlavné postavy: Seriál dorovnal divácky rekord

Minulotýždňová utorková epizóda vyrazila divákom dych. Tvorcovia začínajú ohrozovať hlavné postavy.

21.11.2023 06:00
dunaj, hilmerová, Foto:
Dunaj s ďalšou dramatickou epizódou dorovnal svoj rekord.
debata

Dunaj, k vašim službám sa v utorok 14. novembra 2023 v oboch hlavných cieľových skupinách stal najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Bratislava, Staré mesto Čítajte aj Cena, ktorá vyrazí dych: Byt za 3 milióny eur prinesie rekonštrukcia vzácnej historickej pamiatky v Bratislave

Desiata premiérová epizóda 4. série Dunaja v cieľovej skupine 12 – 54 zvíťazila, keď dorovnala svoj doposiaľ najvyšší rating 9,3% a zároveň zaznamenala druhý najlepší trhový podiel 31,3% od januárového štartu seriálu. Nemocnica na Jojke zostala v tieni Dunaj s 15,8% trhovým podielom v komerčnej cieľovke a o 210-tisíc menším publikom v cieľovke 12+.

Alexandra Dubovská Čítajte aj Šéfka produkcie Markízy: Ďalšia séria Dunaja bude strhujúca, máme však už náhradu. Píšeme aj nový denný seriál, ktorý vystrieda Mamu

Rodinná sága pritiahla k obrazovkám fantastických 543-tisíc divákov starších ako 12 rokov, ktorí sledovali aj dramatickú scénu, po ktorej zostala ťažko zranená a v ohrození života obľúbená postava Vilmy v podaní skvelej herečky Moniky Hilmerovej. Ide o doposiaľ druhú najvyššiu sledovanosť seriálu v rámci tejto univerzálnej cieľovej skupiny, pričom v čase vysielania zasiahol až 651-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

fico Čítajte aj Ficov bojkot médií: Oficiálne ukončil kontakt s „nepriateľskými portálmi“ a s televíziou Markíza

Jednotkou na trhu v čase vysielania bola aj nasledujúca reality šou Farma. Spomínaná epizóda zaznamenala rating 4% a trhový podiel 25% v cieľovej skupine 12 – 54. Tomáš a Diana na Jojke uhrali 10,9% podiel v cieľovke 12 – 54 a film Villa Lucia podiel na úrovni 8% v rovnakej cieľovke.

Druhým najsledovanejším seriálom na trhu sa minulý utorok stala podvečerná Mama na prenájom, ktorá si pripísala rating 6% a trhový podiel 25,4% v cieľovej skupine 12 – 54. Epizódu si vychutnalo celkovo 378-tisíc divákov, pričom aspoň na tri minúty si ju zaplo 490-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Mama na prenájom #seriál Dunaj k vašim službám