Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľké vianočné prekvapenie Markízy pre divákov: Dunaj sa ešte raz vráti s niečím výnimočným

Aj tento rok televízia Markíza ponúka vianočné špeciály vybraných seriálových hitov. A čo Dunaj? Ten predsa nemôže chýbať!

05.12.2023 06:00
dunaj, Foto:
Záber z vianočnej epizódy Dunaja.
debata

Kým ostatné roky boli diváci zvyknutí na špeciály Susedov, Oteckov, Hornej Dolnej alebo Sestričiek, všetky menované tituly sa už nevysielajú a ukončili svoje seriálové príbehy. Tomuto roku kraľuje iný titul. Je to Dunaj, k vašim službám. Počas celého roka si dobový seriál postupne budoval silnú divácku základňu, až kým počas tejto jesene nezačal absolútne valcovať rebríčky sledovanosti. Ostatné týždne si nové epizódy púšťalo viac ako 500-tisíc divákov. Dunaj je v súčasnosti najsledovanejší slovenský seriál na trhu.

dunaj, Čítajte viac Naozaj budú diváci čakať na návrat Dunaja tak dlho? Vieme, kedy sa vráti
Záber z vianočnej epizódy Dunaja. Foto: TV Markíza
dunaj, Záber z vianočnej epizódy Dunaja.

Bude zaujímavé sledovať, ako sa situácia môže potenciálne zmeniť počas budúceho roka, keď sa na jeseň má vrátiť Druhá šanca s dlho očakávanou treťou sériou. Práve lekárska dráma si doslova ukradla rok 2022.

Dunaj si právom vyslúžil nakrútenie vianočného špeciálu. Pridal sa tak k Pánovi profesorovi, ktorý ho už má za sebou a 11. decembra sa diváci dočkajú aj sviatočnej časti v Mame na prenájom. O čom bude vianočná epizóda historického seriálu?

Záber z vianočnej epizódy Dunaja. Foto: TV Markíza
dunaj, Záber z vianočnej epizódy Dunaja.

V roku 1940 začínala Chanuka, židovský sviatok svetiel, presne na Štedrý deň – 24.decembra. Vyzerá to tak, že ako kresťania, tak aj Židia, budú v seriáli Dunaj, k vašim službám, svoje sviatky oslavovať v tých istých dňoch… ibaže by si gardisti povedali, že teraz je ten správny čas, aby Židia zažili sviatky, na ktoré nikdy nezabudnú. Ako to celé dopadne?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #seriál Dunaj k vašim službám #Vianoce 2023