Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Budú ďalšie časti nového Sexu v meste? Hlavná hviezda posiela jasnú odpoveď

Začiatkom februára bola odvysielaná posledná epizóda prvej série hitu Ako to bolo ďalej, teda voľného pokračovania Sexu v meste. Prirodzene sa natíska otázka, či streamovacia platforma HBO Max si trúfne ísť aj do pokračovania...

04.03.2022 07:00
sex v meste, sarah jessica parker, and just... Foto:
Nádej, že vzniknú nové časti Sexu v meste, je veľká.
debata
Duna Chalamet Čítajte aj Vieme, čím odštartuje HBO Max na Slovensku! Valia sa sem filmové hity...

Novinka And Just Like That… (Ako to bolo ďalej…) si získala srdcia divákov. Pre HBO Max išlo o jeden z najsledovanejších programov vôbec, navyše pozitívna kritika prevažovala nad tou negatívnou. Hoci prvá desiatka epizód mala svoje muchy, ktoré by bolo fajn doladiť, možno práve v novej sérii. Tvorcovia už pri nakrúcaní jednotky mali odvážne plány a hlasno hovorili o druhej sezóne.

batman, the batman, Čítajte aj Temný, bezútešný, znepokojivý a najmä originálny! Nový Batman je odsúdený na úspech

Sebavedomie im pridávali reakcie nedočkavých fanúšikov, ktorí denne plnili internet fotografiami z nakrúcania. Niečo podobné sa dialo iba pri Hre o tróny. Vtedy ľudia sledovali štáb a hercov, aby zachytili čosi zaujímavé. Teraz obliehali ulice New Yorku a boli v pätách hlavných hrdinkám.

Po pompéznej premiére seriálu prišla ľadová sprcha v podobe sexuálneho obťažovania Chrisa Notha. Ten čelí viacerým obvineniam a televízia sa zľakla. Dokonca tak veľmi, že prestrihala záverečný diel, aby sa tam pán Božský neobjavil. Dobre rozbehnutý vlak razom zastal a rokovania o možnej druhej sérii zamrzli.

bridgerton, Čítajte aj Seriálový marec: Vracajú sa hity ako Bridgerton alebo Picard. A to nie je všetko!

Teraz, keď je prvá séria celá vonku a diváci volajú po pokračovaní, znova sa tento kolos rozbieha. Televízia škandál ustála a odvrátila negatívnu publicitu od Sexu v meste. Kľúčom, aby padla prvá klapka pokračovania je účasť hlavných hrdiniek. Minimálne Sarah Jessica Parker alias Carrie má v tom jasno a bez pochýb sa chce vrátiť s druhou sériou.

Podľa jej slov sa už rozprávala s hlavným showrunnerom Michaelom Patrickom Kingom a chcú sa naplno pustiť do pokračovania. Nikto z nich nechce, aby medzi sezónami vznikla veľká časová medzera. „Teraz je ten správna čas,“ povedala Parker na margo príprav novej série. HBO Max však stále nevydalo oficiálne vyjadrenie, či mieni s týmto projektom pokračovať. Všetci však očakávajú kladnú odpoveď, keďže išlo o veľký divácky úspech. Opak by bol veľkým prekvapením.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #Sex v meste #And Just Like That