Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najromantickejšia reality šou odhaľuje tajomstvá: Markíza ukázala krásky, ktoré zabojujú o lásku

Druhá séria Ruže pre nevestu začína dostávať finálne kontúry. Markíza predstavila prvé krásky, ktoré zabojujú o srdce potenciálneho ženícha Radka.

26.02.2024 12:00
ruža pre nevestu, radko urbanyak, Foto:
Druhá séria Ruže pre nevestu štartuje 8. marca na Markíze a 1. marca na Voyo.
debata

Druhá séria reality šou Ruža pre nevestu sa vráti na Markízu a Voyo už v marci! Predplatitelia streamovacej služby Voyo uvidia prvú časť už 1. marca, teda o týždeň skôr, kým sa objaví v lineárnom vysielaní Markízy. Televízia bude uvádzať premiérové časti vždy v piatok od 8. marca.

Čas nádejí finále Čítajte aj Čas nádejí: Trestuhodne premrhaný potenciál ukázať históriu, ktorú urgentne potrebujú spoznať všetci

Úspešný podnikateľ Radko Urbanyak spozná 18 žien a v priebehu 12 epizód bude hľadať tú, ktorá mu ukradne srdce. Každá z nich je výraznou individualitou, ktorá sa usiluje vytvoriť si svoj vlastný príbeh lásky s Radkom v hlavnej úlohe. Avšak na konci v dramatickom a emotívnom finále zostane už iba jedna žena. Prijme napokon jeho poslednú ružu a stane sa z nich skutočný, láskou naplnený pár?

Zrada Čítajte aj Potvrdené Slovákmi! Toto je najnovší divácky seriálový trhák, prevalcoval všetko

Urbanyak sa narodil v Banskej Bystrici, už desať rokov však žije v nórskom Osle, kde je spolumajiteľom niekoľkých luxusných barov. Napriek tomu, že nikdy nemal núdzu o ženy, zatiaľ sa mu nepodarilo nájsť životnú lásku. Aj druhou sériou Ruže pre nevestu bude sprevádzať herec a model Krištof Králik.

TV Prima Čítajte aj Televíznych divákov čaká veľká zmena: Prima pripravuje veľkú expanziu na Slovensko, zmení aj Prima PLUS

Markíza odhalila prvé mená

Do Ruže pre nevestu smerujú prvé tri krásky, ktoré zabojujú o víťazstvo v najromantickejšej reality šou. Kto sú?

Lucy zo šou Ruža pre nevestu. Foto: TV Markíza
Lucy, ruža pre nevestu, Lucy zo šou Ruža pre nevestu.

Lucy: Dvadsaťštyriročná študentka zo Žiliny je je prirodzená, sebavedomá blondínka, ktorá svojím vzhľadom pripomína skôr krásku zo Škandinávie. Nie je to náhoda. Hoci sa narodila na Slovensku, blízku rodinu má aj na severe Švédska. Plynule hovorí tromi jazykmi.

Je pripravená o lásku zabojovať, keďže od malička sa venovala rôznym športom ako napríklad cyklistika, bežecké lyžovanie, plávanie. Napokon ostala pri biatlone, kde reprezentovala aj Slovensko. Práve pomocou športu sa naučila nevzdávať sa a bojovať až do záverečného konca. Priznala sa, že lásku vníma ako hru, kde vyhrávajú najodvážnejší. V reálnom živote sa považuje za maximalistku, ktorá všetko robí na 100% a viac.

Lucy nemá problém začať konverzáciu s chlapcom voči ktorému cíti sympatie, ale väčšinou to skonči kamarátstvom. Nemá vysnívaný výzor muža, skôr si zakladá na charaktere a vyžarovaní. Veľmi dôležité pre ňu je, aby mal jej partner zmysel pre humor.

Sara zo šou Ruža pre nevestu. Foto: TV Markíza
Sara, ruža pre nevestu, Sara zo šou Ruža pre nevestu.

Sara: Atraktívna, vzdelaná, scestovaná a veľmi ambiciózna – taká je Sára Gregorová, ktorá sa narodila v Prešove. Má 24 rokov a väčšinu času žije v zahraničí. Zdržiava sa najmä v Česku, kde študuje.

Príťažlivá Sára chce „bachelora“ zaujať najmä svojou cieľavedomosťou a inteligenciou. Všetok svoj čas venuje najmä štúdiu a zahraničným stážam v oblasti politiky a medzinárodných vzťahov. Rada cestuje a jej obľúbenou destináciou je Španielsko, kde pracovne trávi každé leto. Miluje zvieratká, o čom svedčí aj fakt, že má vytetované mená svojich štvornohých miláčikov. Rada trávi čas aj pomáhaním v útulku. Rozpráva plynule anglicky, francúzsky a španielsky.

Anet zo šou Ruža pre nevestu. Foto: TV Markíza
Anet, ruža pre nevestu, Anet zo šou Ruža pre nevestu.

Anet: Dvadsaťpäťročná Anet sa narodila v Bratislave, aktuálne už niekoľko rokov pôsobí ako vizážistka na voľnej nohe. Preferuje zdravý životný štýl, ktorého sa drží už roky. Potrpí si na zdravú stravu, avšak jej slabosťou sú chipsy. Medzi jej hobby patrí napríklad cvičenie, jóga, tanec a akýkoľvek pohyb. Miluje astrológiu a rada ju študuje. Každý chlap, s ktorým sa dostane na rande, dostane svoj rozbor osobnosti.

V láske a v šou Ruža pre nevestu hľadá Anet spriaznenú dušu, preferuje dlhodobé vzťahy. Jej partner musí byť aj jej najlepší priateľ. Vo vzťahoch je otvorená, úprimná a zvláda perfektne komunikáciu aj hádky. Miluje sa smiať a zmysel pre humor u jej muža nemôže chýbať. Inteligencia je pre ňu najviac sexy. Jej najväčším snom je mať s jej vyvoleným spokojnú a šťastnú rodinu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Ruža pre nevestu