Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza už chystá pokračovanie tejto šou: Potrebuje však najprv nájsť kľúčového človeka

Prípravy druhej série Ruže pre nevestu sa naplno rozbehli! Kto bude nový televízny ženích a jeho potenciálne nevesty?

21.07.2023 06:00
ruža pre nevestu, Foto:
Ruža pre nevestu sa vráti s ďalšou sériou. Televízia hľadá účinkujúcich.
debata

Ruža pre nevestu bude pokračovať. Zástupcovia televízie Markíza to oficiálne potvrdili pred niekoľkými týždňami. Kľúčom k úspechu je však nájsť vhodných účinkujúcich, pričom všetko stojí a padá na hlavnom protagonistovi. Nateraz nie je známe, kto nahradí Tomáša Tarra. Televízia však rozbehla kasting na 18 ďalších súťažiacich, ktoré sa ocitnú v luxusnej vile a budú bojovať o priazeň potenciálneho partnera.

Hit roka, Ján Žgravčák Čítajte aj RTVS na jeseň nebude experimentovať, na obrazovky vráti jarnú novinku

Všetko nasvedčuje tomu, že pripravovaná druhá séria bude určená exkluzívne pre streamovaciu platformu Voyo, keďže tam valcovala v sledovanosti. Čo sa o lineárnej televízii povedať nedá. Podľa slov Markízy sa Ruža pre nevestu stala absolútnym streamovacím trhákom na Voyo. Markíza s Novou tak budú pokračovať vo výraznom posilňovaní exkluzívneho obsahu. Už teraz vzniká len pre Voyo Survivor, Love Island, čoskoro pribudne reštartovaný Big Brother a v ďalšej sezóne aj Ruža pre nevestu.

Osobný prístav Bratislava Čítajte aj Dunajská promenáda sa výrazne mení. Osobný prístav však roky čaká na rekonštrukciu

Romantická reality šou Ruža pre nevestu dospela v piatok 2. júna 2023 na obrazovkách televízie Markíza do svojho veľkého finále. V tejto komerčnej cieľovej skupine dosiahlo vyvrcholenie Ruže pre nevestu druhý najvyšší rating 5,4% a rovnako aj druhý najlepší podiel na trhu 22%. Finále sledovalo v piatok absolútne rekordných 316-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom dosah malo až na 542-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

milujem slovensko, silvester 2019, Čítajte aj RTVS na jeseň: Po neúspechoch viacerých šou ponúkne náhradu. Poznáme meno moderátora

Najväčší úspech zaznamenala desiata epizóda vysielaná v polovici mája. V cieľovej skupine 12 – 54 dosiahla Ruža pre nevestu rekordný rating 5,8% a rovnako aj doposiaľ najvyšší trhový podiel 22,5%.

televízor, televízia, obývačka, ovládač, tv, Čítajte aj Súboj najhorších slovenských seriálov graduje: Ktoré postúpia do finále plného hanby?

Vzťah Tarra a víťazky Petrany však dlho nevydržal. Pár tvorili spolu viac ako päť mesiacov, keďže produkcia Ruže pre nevestu prebiehala v Turecku ešte koncom minulého roka. Aktuálne Tarr randí s inou účastníčkou šou – Marcelou.

Nová séria by mala odštartovať najskôr v roku 2024.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Ruža pre nevestu