Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zlo sa vracia do tichého mestečka: Sledujte pokračovanie dramatickej lovestory pod zimnou oblohou Smrkovca

Na slovenské obrazovky prichádza druhá séria úspešného detektívneho seriálu.

25.02.2024 06:00
Zákony vlka II, Majer, Rybová Foto:
Stanislav Majer ako Robert a Linda Rybová ako jeho osudová láska Sára v druhej sérii seriálu Zákony vlka.
debata
nové štúdio TV JOJ Čítajte aj Nová éra spravodajstva: TV JOJ predstavuje najmodernejšie štúdiá na Slovensku

Úspešná detektívna lovestory Zákony vlka so Stanislavom Majerom a Lindou Rybovou v hlavných úlohách sa vracia aj na slovenské televízne obrazovky v druhej sérii. Premiéru bude mať na Prima PLUS už dnes, v nedeľu 25. februára.

Osem nových epizód autorov Roberta Geislera a Gabriely Erleovej opäť zrežíroval Marek Najbrt. Nové epizódy priamo nadväzujú na prvú sériu a na pozadí nových ôsmich kriminálnych prípadov opäť rozohrávajú lovestory bývalého zlodeja Roberta (Stanislav Majer) a jeho osudovej lásky Sáry (Linda Rybová).

Zábery zo seriálu Zákony vlka II Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Stanislav Majer ako Robert a Linda Rybová ako...

„Prepustený trestanec a nájomný zlodej Robert Černý, ktorý sa v prvej sérii vydával za policajta Šimona Wilka, musel kvôli vývoju udalostí opustiť Smrkovec a nejaký čas sa skrývať. Teraz sa vracia späť v súvislosti s krádežou vzácnych kresťanských relikvií, z ktorej je podozrivý, a tiež preto, aby uzavrel svoju temnú minulosť, pretože stále platí, že staré hriechy majú dlhé prsty…,“ približuje príbeh druhej série seriálu jeho spoluautorka a producentka Gabriela Erleová.

Treskúca zima a divoká príroda

Zatiaľ čo prvá séria sa odohrávala v letných mesiacoch, nové diely sa natáčali v treskúcej zime a autori opäť využili reálne prostredie a divokú prírodu. „Zimu zvládam dobre, kúpil som si kvalitné termoprádlo. Tie najväčšie mrazy sme zažili na začiatku nakrúcania. Pre mňa je ale možno horšie to horúce počasie, pred ním neutečiete, v zime sa dá zahriať,“ zaspomínal na nakrúcanie Stanislav Majer, ktorý do druhej série seriálu vstúpil bez váhania.

„Ohlasy na prvú sériu boli dobré, čísla hovorili pozitívne a mojej mamičke sa to páči, to považujem za bernú mincu,“ hovorí s úsmevom Majer a poodhaľuje príbeh svojej postavy v nových dieloch: „Robert sa vracia do Smrkovca hlavne preto, že Sára a jej rodina sú v ohrození a on má dojem, že jej má byť nablízku a zachraňovať ju. Ich vzťah sa prehlbuje. Hlavným motívom bude, rovnako ako v prvej sérii, hľadanie brošne. Kde nakoniec skončí, to sa už musí divák dozvedieť z príbehu,“ dodáva Majer.

Andrew Lincoln, The Walking Dead: The Ones Who Live _ Season 1 - Photo Credit: Gene Page/AMC Čítajte aj Toto je naozaj veľké prekvapenie pre divákov: Seriálová bomba mieri na Slovensko!

Majerova seriálová partnerka Linda Rybová má na nakrúcanie druhej série Zákonov vlka trošku iné spomienky. „Bola strašná zima. Som hrozne zimomravá. Prvé dni boli šialené, točili sme veľa v exteriéroch, zima bola brutálna, aj keď som na sebe mala tisíc svetrov,“ hovorí s trochou zveličenia Linda Rybová.

Ako ostrejší hodnotí aj dej druhej série. „V druhej sérii sa priostrí. Staré zločiny sa vracajú na plnej čiare a pre moju postavu Sáry to budú komplikované chvíle. Manžela má vo väzení, Robert sa vracia, chvíľu spolu sú, chvíľu nie. Nebude to jednoduchá lovestory,“ naznačuje herečka.

Survivor Čítajte aj Február na Voyo: Toto všetko si stíhate pozrieť, kým sa skončí posledný zimný mesiac!

Hereckou posilou novej série je Martin Finger v úlohe doktora Váchu. V ďalších úlohách sa znovu objavia Jan Vondráček, Kristýna Frejová, Martin Donutil, Václav Marhold, Kryštof Rímský, Tomáš Jeřábek, Josef Polášek a navyše aj Martin Finger v roli doktora Váchu. V kľúčových úlohách miestnych policajtov Bureša a Žáčkovej potom Jan Novotný a Tereza Švejdová.

Druhá séria seriálu Zákony vlka sa začína už dnes, v nedeľu, 25. februára o 21:30 na kanáli Prima PLUS. Repríza nového dielu je potom na programe vždy vo pondelok, o 18:55 hod.

Česká televízia Prima druhú sériu seriálu vysielala už na jeseň, pozrite si upútavku:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Prima PLUS #seriál Zákony vlka #české seriály