Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické diskusie: Aj o rodičovskom dôchodku s Tomášom a prioritách v zahraničnej politike s Blanárom

Prinášame prehľad hostí a tém vo víkendových politických reláciách v RTVS, na Markíze a TA3.

18.11.2023 00:00
Erik Tomáš 13. dôchodok BAX Foto: ,
Na snímke minister práce, sociálnych vecí a rodiny SR Erik Tomáš (Hlas-SD) počas tlačovej konferencie k 13. dôchodku v Bratislave 7. novembra 2023. FOTO TASR - Jaroslav Novák
debata

Hlas-SD avizuje možné vypustenie rodičovského dôchodku z ústavy, čím by chcel vyriešiť spor s mimovládnymi organizáciami o dve percentá z daní. Na schválenie však potrebuje aj hlasy opozície. Aké ďalšie výzvy čakajú vládu v sociálno-ekonomickej oblasti či zahraničnej politike, ale aj o možnosti zmeny volebného systému budú politici diskutovať vo víkendových politických diskusiách v RTVS, na Markíze a TA3.

Andrej Danko Čítajte viac Za rozdelením RTVS je dosadenie "našich" ľudí a slúženie SNS a Dankovi, hovorí politológ

Hosťami Sobotných dialógov budú minister zahraničia Juraj Blanár (Smer-SD) a poslanec Tomáš Valášek (Progresívne Slovensko). O zahraničnej politike v PVV s nimi bude hovoriť moderátorka Anna Vargová v sobotu od 12.10 hod. v Rádiu Slovensko a spravodajskej televízii :24.

Nedeľná relácia V politike privíta štvoricu hostí: poslanca Františka Mikloška (KDH), ekonóma MESA 10 Jána Marušinca, predsedu o.z. Mladí Mareka Macha a učiteľa dejepisu Michala Bohuša. Témou relácie bude Nežná revolúcia, moderuje Richard Dírer. Relácia sa začína na TA3 od 11.00 hod.

Andrej Danko Čítajte aj Ježiš bude kráľ, ponúkne nám národné menu. Toto sú najlepšie vtipy, ktoré kolujú slovenským internetom

Hosťami O 5 minút 12 budú poslanci Ján Richter (Smer-SD) a Jozef Hajko (KDH). O výzvach v sociálno-ekonomickej oblasti s nimi bude diskutovať moderátor Marek Makara. Reláciu vysiela naživo Jednotka a :24 v nedeľu od 11.55 hod.

Moderátor Michal Kovačič sa bude v relácii Na telo rozprávať s ministrom práce Erikom Tomášom (Hlas-SD) a Veronikou Remišovou (klub Slovensko). Témou diskusie bude aj možné vypustenie rodičovského dôchodku z ústavy a spor s mimovládnymi organizáciami o dve percentá z daní. Relácia sa začína o 13.00 hod. na obrazovkách TV Markíza a na webe TVnoviny.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo