Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické diskusie: Prezidentka o výzvach, ktoré čakajú Slovensko, poslanci o svojich prioritách

Prinášame prehľad hostí vo víkendových politických reláciách v RTVS, na Markíze a ta3.

28.10.2023 00:00
Rudolf Huliak Foto: ,
Člen SNS Rudolf Huliak prichádza na ustanovujúcu schôdzu Národnej rady SR. Bratislava, 25. október 2023
debata (3)
Macíková Čítajte aj Nová vláda, noví hovorcovia: Pellegrini si do parlamentu priviedol dlhoročnú spolupracovníčku Docent Čítajte aj Mať na pľaci Trojana, Rambu a Vetchého je nebeská manna, hovorí režisér. ČT začala nakrúcať nové časti Docenta

Prezidentka Zuzana Čaputová po výmene nominanta SNS na post ministra životného prostredia vymenovala novú vládu na čele s premiérom Robertom Ficom. Novozvolení poslanci sa v stredu zišli na ustanovujúcej schôdzi parlamentu, ktorého predsedom sa oficiálne stal Peter Pellegrini. O tom, aké najdôležitejšie problémy musia riešiť v tomto volebnom období, budú hovoriť vo víkendových politických diskusiách.

Hostkou Sobotných dialógov bude prezidentka Zuzana Čaputová. S moderátorkou Martou Jančkárovou bude hovoriť o povolebnom politickom vývoji, vymenovaní novej vlády a výzvach pre Slovensko v najbližšom období. Reláciu vysiela v sobotu od 12.10 hod. Rádio Slovensko a spravodajská televízia RTVS :24.

Vlhová a Shiffrinová Čítajte aj Preteky SP sa po troch rokoch vrátia do Jasnej. RTVS pri tom nebude, práva má súkromná televízia

Do nedeľnej relácie V politike prídu diskutovať poslanci Marián Kéry (Smer-SD) a Juraj Krúpa (SaS), v druhej časti budú hosťami Miroslav Kiraľvarga, prezident Republikovej únie zamestnávateľov a Jozef Božík, predseda Združenia miest a obcí Slovenska. Okrem rozpočtu novej vlády pre samosprávy rozoberú aj požiadavky podnikateľov. Diskusia sa začína o 11.00 hod na ta3, moderuje Richard Dírer.

Do relácie O 5 minút 12 prijala pozvanie štvorica poslancov parlamentu: Marián Kéry (Smer-SD), Roman Michelko (SNS), Ivan Štefunko (PS) a Ondrej Dostál (SaS). Témou diskusie bude politický vývoj po voľbách a programové vyhlásenie vlády. Reláciu moderuje Marek Makara, odvysiela ju naživo Jednotka a :24 v nedeľu od 11.55 hod.

Hosťami relácie Na telo budú poslanci Rudolf Huliak (SNS), Lucia Plaváková (PS) a Michal Šipoš (Slovensko). Moderátor Michal Kovačič sa s nim bude rozprávať aj o možných zmenách v reforme národných parkov a otváraní kultúrno-etických otázok. Relácia Na telo sa začína o 13.00 hod. na obrazovkách TV Markíza a webe TVnoviny.sk.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo