Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zmeny v spoločnosti Orange: Vedenie posilňuje nový riaditeľ, prichádza z veľkej banky

Vedenie Orange Slovensko sa rozrastá o šéfa úseku People & Culture.

08.02.2024 10:40
Orange Slovensko Foto:
debata (1)

Orange Slovensko pokračuje so zmenami vo vedení spoločnosti a novými riaditeľskými posilami. Zmeny majú napĺňať strategické ciele operátora. Od začiatku februára posilnil vedenie spoločnosti Martin Pakan na pozícii Chief People and Culture Officer. Bude sa predovšetkým sústrediť na transformáciu firemnej kultúry a posilnenie vnímania značky Orange ako atraktívneho zamestnávateľa.

Orange Slovensko Čítajte viac Zmeny v spoločnosti Orange: Vedenie posilnili dvaja noví riaditelia

Pakan prichádza do Orangeu z manažérskej pozície vo VÚB, kde pôsobil viac ako 3 roky a podporoval najmä strategické riadenie biznis partneringu, vytvorenie zamestnaneckej značky a prípravu banky na výzvy v oblasti požiadaviek na nové, v budúcnosti potrebné pracovné zručnosti.

„Do Orangeu prichádzam v dobe, kedy sa moderné HR stáva dôležitým partnerom pre biznis. Teším sa, že spolu budeme aj naďalej vytvárať príjemné a ľudské pracovné prostredie, kde budeme podporovať dobré nápady a iniciatívu. Chcem nadviazať na výborné meno Orangeu a teším sa ako ho pomôžem posilniť,“ hovorí Martin Pakan.

Martin Pakan posilňuje od fabruára 2024 vedenie... Foto: Orange Slovensko
Martin Pakan Orange Martin Pakan posilňuje od fabruára 2024 vedenie Orangeu.

„Rád by som privítal Martina medzi nami v Orangei. Som si istý, že jeho profil a bohaté skúsenosti v oblasti HR nám pomôžu naďalej posilňovať náš tím. Teším sa na veľa zaujímavých projektov, ktoré máme spoločne pred sebou,“ hovorí Mariusz Gatza, CEO Orange Slovensko.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Orange #personálne zmeny