Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zmeny v spoločnosti Orange: Vedenie posilnili dvaja noví riaditelia

Noví posily majú pomôcť napĺňať strategické ciele operátora.

03.01.2023 15:30
Orange Slovensko Foto:
debata
online, web Čítajte aj Návštevnosť webov: Pravda sa vrátila do prvej päťky, Startitup pokoril Hnonline

Orange Slovensko vstúpil do nového roka so zmenami vo vedení spoločnosti a novými riaditeľskými posilami. Zmeny majú napĺňať strategické ciele operátora, ktorými sú zlepšenie zákazníckej skúsenosti naprieč všetkými kanálmi, zintenzívnenie digitálnej transformácie a pokračovanie rozvíjania nových oblastí.

personálne zmeny 2022 Čítajte aj Najväčšie prestupy roka: Najvýraznejšie zmeny nastali v spravodajstve RTVS

Vedenie spoločnosti Orange Slovensko na pozícii riaditeľky úseku zákazníckej skúsenosti a B2B od 1. januára 2023 posilnila Katarína Boledovičová, ktorá do Orangeu prišla zo spoločnosti Raiffeisen Bank International. V bankovom sektore pôsobila viac ako 17 rokov na viacerých pozíciách, naposledy viedla retailovú stratégiu a digitálnu transformáciu skupiny Raiffeisen. Bola členkou dozorných rád Raiffeisen Bank International – v Srbsku, Bulharsku a Rakúsku. Na Slovensku viedla oblasť privátneho bankovníctva, retailové segmenty a predaj v Tatra banke.

Katarína Boledovičová od 1. januára zastáva... Foto: Orange Slovensko
Katarína Boledovičová Orange Slovensko Katarína Boledovičová od 1. januára zastáva pozíciu riaditeľky úseku zákazníckej skúsenosti a B2B spoločnosti Orange Slovensko.

K manažmentu Orangeu sa 1. septembra 2022 pripojil Pawel Galej, ktorý nastúpil na pozíciu riaditeľa komerčného úseku pre rezidenčného zákazníkov. Na Slovensko prichádza z poľského Orangeu, kde pôsobil takmer 5 rokov ako Sales&B2C Operations Director a riadil transformáciu najväčšej telekomunikačnej distribučnej siete v regióne strednej Európy. Predtým zastával rôzne funkcie na marketingu v Orange Polska, okrem iného pôsobil ako riaditeľ TV a širokopásmového pripojenia.

Pawel Galej nastúpil na pozíciu riaditeľa... Foto: Orange Slovensko
Pawel Galej Orange Slovensko Pawel Galej nastúpil na pozíciu riaditeľa komerčného úseku pre rezidenčného zákazníkov Orange Slovensko.

„Teším sa, že v Orangei začína nová kapitola, pričom ju môžeme stavať na pevných základoch. Jedným z kľúčových cieľov, ktoré sme si stanovili, je zjednodušiť a zrýchliť procesy v rámci spoločnosti, aby sme vedeli čo najlepšie obsluhovať našich zákazníkov. V tejto súvislosti sme pristúpili k zmenám vo vedení našej organizácie aj v organizačnej štruktúre, pričom pevne verím, že nielen Katarína a Pawel, ale aj celý tím Orangeu budú veľkým prínosom a pomôžu nám dosiahnuť dôležité ciele v súčasných náročných podmienkach,“ hovorí Mariusz Gatza, generálny riaditeľ spoločnosti Orange Slovensko.

Vedenie spoločnosti Orange Slovensko od 1. januára 2023:

  • Mariusz Gatza – Chief Executive Officer
  • Pawel Galej – Chief Commercial Officer B2C
  • Katarína Boledovičová – Chief Customer Experience & B2B Officer
  • Eric Maintenay – Chief Technical & IT Officer
  • Ivana Braunsteinerová – Chief People & Culture Officer
  • Eve Bourdeau – Chief Financial Officer
  • Martin Mosný – Chief Strategy Officer
  • Tomáš Palovský – Chief Corporate & Brand Reputation Officer

Orange je lídrom v poskytovaní komplexných telekomunikačných služieb a najväčším mobilným operátorom na Slovensku. Sústredí sa na poskytovanie komplexných digitálnych služieb pre domácnosti a podnikateľov. K 30. 9. 2022 evidoval 2,457 milióna zákazníkov v mobilnej sieti, 318-tisíc zákazníkov pevného internetu a 190-tisíc digitálnej televízie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Orange #personálne zmeny