Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Orange Vianoce 2023: K optickému internetu televízor alebo mobil, ale aj nové portfólio fixných služieb

Orange predstavil vianočnú ponuku pre svojich zákazníkov.

03.11.2023 06:00
Orange vianoce Foto:
debata

Operátor Orange predstavil tohtoročnú vianočnú ponuku, ktorá začína platiť od piatka 3. novembra. Zákazníkov láka na smart televízor alebo smartfón ako darček, na internet a televíziu na 3 mesiace zadarmo, alebo na obľúbené dvojičky s druhým zariadením bez viazanosti za 1 euro.

„V Orangei pokračujeme cestou zjednodušovania a sprehľadňovania nášho portfólia služieb s cieľom zákazníkom maximálne uľahčiť ich výber a tým zjednodušiť ich život. K nemu sme pripravili vianočnú ponuku plnú darčekov, aby spoločné chvíle s ich najbližšími boli ešte príjemnejšie a zákazníci si mohli ľudskosť a vzájomnú blízkosť užívať naplno. Veď práve ľudskosť a vzájomnosť dodáva Vianociam tú pravú atmosféru. Veríme, že aj vďaka našim darčekom, ktoré sme pre zákazníkov pripravili, si ich budú môcť užiť ešte viac,“ uviedol Pawel Galej, Chief Commercial B2C Officer spoločnosti Orange Slovensko.

O 5 minút 12 Čítajte aj Moderátorské zemetrasenie v RTVS nemá konca: Po hlavnom spravodajstve sa mení aj najsledovanejšia politická relácia

Prémiový internet s darčekom

Ak si zákazník vo vianočnej ponuke Orangeu zvolí program Prémiový internet na optickom pripojení za 21 eur mesačne, môže si k nemu vybrať jeden z troch darčekov: 32-palcový TCL SMART TV za jedno euro, smartfón Xiaomi Redmi 12C za jedno euro alebo 100% zľavu z mesačného poplatku na prvé tri mesiace.

Zákazníci, ktorí si zvolia Stredný alebo Prémiový internet na optickej sieti a aktivujú si ho spolu s televíznou službou (Stredná TV alebo Prémiová TV), ju budú môcť využívať počas prvých troch mesiacov bezplatne.

Obľúbené dvojičky

Už tradične prichádza Orange na Vianoce aj s obľúbenou ponukou výhodných dvojičiek zariadení. V rámci vianočnej ponuky budú mať zákazníci spolu so zakúpením hlasového paušálu Plus so smartfónom s viazanosťou nárok na kúpu druhého zariadenia za 1 euro. Do vianočnej ponuky zaradil Orange štyri zariadenia: Samsung Galaxy A54, Honor 90, OPPO Reno 10 a Motorola Edge 40 Neo, ku ktorým pridáva smartfón alebo smart hodinky.

Telekom Čítajte aj Telekom Vianoce 2023: Trojitá nádielka k paušálom a nový TV obsah bez reklamy

Nové portfólio fixných služieb

Orange vynovuje aj portfólio svojich fixných služieb s cieľom uľahčiť zákazníkom výber produktov a zatraktívniť ponuku. Programy internetu a televízie sú po novom jednoduchšie, prehľadnejšie a v balíku Love ešte výhodnejšie. Nové portfólio fixných služieb nahradí to existujúce v piatok 3. novembra.

„Záleží nám na tom, aby naši zákazníci namiesto zdĺhavého hľadania tých najvhodnejších služieb do svojich domácností venovali svoj čas tomu, čo je pre nich skutočne dôležité. Chceme im dať to najlepšie, čo na trhu môžu získať a navyše im uľahčiť výber vďaka relevantnému portfóliu. Rozhodli sme sa preto upraviť našu ponuku pevného internetu, televízie, ako aj konvergentnej ponuky Love. V našej vynovenej fixnej ponuke sa sústreďujeme na jednoduchosť, prehľadnosť a pomer ceny a kvality,“ priblížil vznik nového portfólia Galej.

Internetové balíky

Zákazníci si môžu vybrať z prehľadnej ponuky troch programov fixného internetu (Základný, Stredný a Prémiový). Základný internet ponúka rýchlosť do 50 Mbit/s za cenu 11 eur s viazanosťou. Stredný internet prináša rýchlosť do 500 Mbit/s za 16 eur s viazanosťou. Prémiový internet, balík s najvyššou rýchlosťou až do 1 Gbit/s, je k dispozícii s viazanosťou za 21 eur.

Big Brother, Čítajte aj Reštart svetovej šou sa blíži: Je známe meno moderátora. Stane sa niečo, čo v televízii ešte nebolo

Pri výbere služby operátor vždy vyhodnotí, aký typ technológie je možné na adrese zákazníka zriadiť. Pre tých, ktorí nie sú v pokrytí optiky, avšak môžu využívať DSL internet, je k dispozícii Základný internet s rýchlosťou do 15 Mbit/s a Stredný internet s rýchlosťou do 70 Mbit/s.

Vynovená ponuka televízie

Nová zjednodušená ponuka televízie na doma prináša tri balíčky: Základná TV stojí 7 eur, Stredná TV je k dispozícii za 10 eur a Prémiová TV, ku ktorej si zákazník môže vybrať štyri tematické balíky, stojí 15 eur mesačne. Ponuka platí pre kombináciu televízie s ktorýmkoľvek internetom.

Orange TV cez internet obsahuje tri balíčky: Základná TV s 26 programami za 7 eur, Stredná TV so 60 programami za 10 eur a Prémiová TV za 15 eur. Táto služba je bez viazanosti a všetky balíčky obsahujú tiež Filmotéku a možnosť nahrávania zadarmo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Orange #mobilný operátor #vianočná ponuka