Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Lacný reťazec otvára už trinástu predajňu. Zamestnancov hľadá aj v ďalších mestách

Obchodný reťazec vstúpil na slovenský trh na začiatku marca tohto roka.

27.10.2023 06:00
Action Foto:
debata

Holandský diskont Action otvorí v sobotu 28. októbra novú predajňu. Pôjde o druhý obchod tohto reťazca v Trnave a v poradí trinásty od vstupu reťazca na slovenský trh na začiatku marca tohto roka.

OD Dunaj Čítajte aj Legendárny bratislavský Dunaj mizne pred očami. Pozrite sa, ako bude vyzerať po dokončení

„Prvý trnavský obchod sa teší popularite, preto máme z našej ďalšej predajne v tomto meste veľkú radosť. Obchodné centrum Max má skvelú polohu v blízkosti historického centra mesta, ale aj autobusovej a vlakovej stanice. Som rád, že môžeme túto osvedčenú nákupnú lokalitu rozšíriť o unikátny koncept predajní Action,“ povedal Sławomir Nitek, regionálny riaditeľ Action pre Poľsko, Českú republiku, Slovensko a Rakúsko.

Trnavská predajňa v OC Max sa bude rozprestierať na predajnej ploche 762 metrov štvorcových a bude otvorená každý deň od 9.00 do 21.00 hod. Zamestnanie v nej nájde 25 ľudí na plné aj čiastočné úväzky.

RTVS logo Čítajte aj Množia sa špekulácie okolo definitívneho konca televíznej stálice. Čo na to hovorí RTVS?

V nasledujúcich mesiacoch bude Action otvárať obchody v ďalších mestách, zamestnancov už hľadá v Nitre a Prešove. Reťazec vo svojich predajniach naprieč Slovenskom ponúka vedúcim predajne mzdu 1600 eur, zástupcom vedúceho 1250 eur a predavačom 1000 eur. Brigádnici si môžu zarobiť 6 eur za hodinu. K benefitom patrí aj zamestnanecká 15 % zľava na celý sortiment v predajni.

Diskont ponúka vo svojich predajniach neustále sa meniaci sortiment produktov za nízke ceny, v portfóliu má okrem vlastných značiek aj prémiové. Zároveň dbá aj na zvyšovanie kvality a udržateľnosti výrobkov. Podľa vyjadrenia spoločnosti pochádza až 92 % drevených a 90 % bavlnených produktov z udržateľných zdrojov. Do roku 2024 chce dosiahnuť, aby sa 100 % týchto produktov vyrábalo udržateľne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #Action