Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bratislavčania budú mať ešte viac možností lacno nakúpiť: Vieme, kde bude nová predajňa

Holandský diskont otvorí už tretiu predajňu v hlavnom meste.

14.10.2023 06:00
Action Foto:
debata (1)

Holandský obchodný reťazec Action, ktorý vstúpil na slovenský trh len pred siedmimi mesiacmi, pokračuje v rýchlej expanzii a otvára už svoju dvanástu predajňu. Len dva týždne po otvorení obchodu v Kežmarku pribudne ďalší, tentokrát v Bratislave. Pôjde už o tretiu predajňu v hlavnom meste, prvé dve privítali zákazníkov v marci tohto roka.

duch, Čítajte aj Veľká premiéra nového slovenského seriálu už o pár dní: Takto vyzerá novinka Jojky

„Bratislava bola našou vstupnou bránou na slovenský trh a som veľmi rád, že v hlavnom spotrebiteľskom regióne krajiny môžeme otvoriť už náš tretí obchod. V lokalite nákupného centra Galéria Lamač sme našli ideálne zázemie pre našu novú predajňu, ktorá zákazníkom ponúkne dostatok nákupného priestoru, parkovacích miest a dobrú dostupnosť mestskou hromadnou dopravou,“ povedal Sławomir Nitek, regionálny riaditeľ Action pre Poľsko, Českú republiku, Slovensko a Rakúsko.

Holandský reťazec Action. Foto: Ivan Majerský
Action, diskontný reťazec, obchod, predaj, zákazník, Holandský reťazec Action.

Tretiu bratislavskú predajňu otvára Action dnes, v sobotu 14. októbra. Na široký sortiment reťazca, ktorý okrem vlastných značiek ponúka aj prémiové, sa môžu tešiť obyvatelia mestskej časti Lamač. Novú predajňu nájdu v nákupnom centre Galéria na adrese Lamačská cesta 1C. Predajňa s rozlohou 756 metrov štvorcových bude otvorená každý deň od 8:00 do 20:00 hod.

Prvú predajňu v Bratislave otvoril Action 2. marca v obchodnom centre Danubia v Petržalke. Druhá predajňa pribudla rekordne rýchlo, len o týždeň neskôr, v nákupnom centre Shopping Palace na Zlatých pieskoch.

Izrael, Palestína, bombardovanie, Pásmo Gaza, armáda, vojaci, Hamas, Čítajte aj Polícia varuje Slovákov: Kolujú dezinformácie o útoku na Izrael, dajte si pozor

Zamestnanie v novej predajni nájde 18 ľudí na plné aj čiastočné úväzky. Reťazec vo svojich predajniach naprieč Slovenskom ponúka vedúcim predajne mzdu 1600 eur, zástupcom vedúceho 1250 eur a predavačom 1000 eur. Brigádnici si môžu zarobiť 6 eur za hodinu. K benefitom patrí aj zamestnanecká 15 % zľava na celý sortiment v predajni.

Action má na Slovensku distribučné centrum už od roku 2021. Z blízkosti Bratislavy zásoboval rakúske a nemecké predajne, pričom od marca 2023 sa k nim pridávajú aj tie slovenské.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #Action