Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Reťazec, ktorý pobláznil celé Slovensko, otvára ďalšiu predajňu. Tešiť sa môžu zákazníci v Prešovskom kraji

Holandský diskont otvára svoj jedenásty obchod na Slovensku.

28.09.2023 06:00
Action Foto:
debata (7)

Holandský obchodný reťazec, ktorý vstúpil na slovenský trh len v marci tohto roka, pokračuje v rýchlej expanzii a otvára už svoju jedenástu predajňu. Nový obchod otvorí v sobotu 30. septembra v Kežmarku. Pôjde o prvý obchod v Prešovskom kraji.

COOP, samoobslužná predajňa Čítajte aj V Česku rastú automatické predajne ako huby po daždi. Slovensko nad nimi zatiaľ neuvažuje

„Na konci septembra otvárame našu jedenástu slovenskú predajňu, ktorá sa bude nachádzať v Kežmarku. Na východnom Slovensku sme v priebehu uplynulých mesiacov otvorili viacero obchodov a som rád, že Slováci si nakupovanie v Action obľúbili. Naším cieľom je na slovenskom trhu ďalej rásť, preto do konca roka otvoríme niekoľko predajní, a to hlavne v krajských mestách,“ povedal Sławomir Nitek, regionálny riaditeľ Action pre Poľsko, Českú republiku, Slovensko a Rakúsko.

Nová predajňa v Kežmarku sa nachádza v retail parku na Tvarožnianskej ulici. Zákazníci budú môcť nakupovať na ploche 769 metrov štvorcových, a to každý deň od 8:00 do 20:00 hod. V predajni nájde zamestnanie 26 ľudí.

Foto: Action
Action

Reťazec vo svojich predajniach naprieč Slovenskom ponúka vedúcim predajne mzdu 1600 eur, zástupcom vedúceho 1250 eur a predavačom 1000 eur. Brigádnici si môžu zarobiť 6 eur za hodinu. K benefitom patrí aj zamestnanecká 15 % zľava na celý sortiment v predajni.

Nových zamestnancov už Action hľadá do ďalšej predajne v Bratislave, kde aktuálne prevádzkuje dve predajne v nákupných centrách na Panónskej ceste a Zlatých pieskoch. Tretiu plánuje otvoriť na Lamačskej ceste.

Frasier, Čítajte aj Bude to úspech alebo prepadák? Nezabudnuteľný seriál sa po rokoch vracia, takto vyzerá...

Action je najrýchlejšie rastúcim nepotravinovým diskontným reťazcom v Európe. V súčasnosti má už viac ako 2 200 predajní v 11 krajinách a stále pridáva ďalšie. Zákazníkom ponúka produkty každodennej potreby za mimoriadne nízke ceny. Stovky výrobkov majú cenu pod jedno euro, priemerná cena produktov nedosahuje ani dve eurá. Sortiment rozdeľuje do 14 kategórií ako bývanie, kuchyňa, záhrada, kancelárske a školské potreby, domácnosť, módu, potreby pre kutilov, hračky, hobby, športové potreby či domáce zvieratá. V ponuke má okrem vlastných značiek aj prémiové.

Reťazec dbá na elimináciu uhlíkovej stopy a presadzovanie cirkulárneho hospodárskeho modelu. Až 92 % drevených a 90 % bavlnených produktov v obchodoch Action pochádza z udržateľných zdrojov. Do roku 2024 chce dosiahnuť, aby sa 100 % týchto produktov vyrábalo udržateľne.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #Action