Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické diskusie: Prezidentský špeciál, ale aj Matovič, Kollár či Uhrík o nelegálnej migrácii

Prehľad hostí v politických reláciách v RTVS, na Markíze a ta3.

09.09.2023 00:00
V politike, prezidentský špeciál Foto:
Prezidentský špeciál so Zuzanou Čaputovou odvysiela ta3.
debata (40)

Do predčasných parlamentných volieb ostávajú tri týždne a politické strany sa naplno venujú vrcholiacej kampani. Vo víkendových diskusiách budú politici hovoriť aj o opatreniach na riešenie nelegálnej migrácie či návrhoch zmien vo fungovaní detských pohotovostí.

prokurátorka, Čítajte aj Jojka a jej nový seriál Prokurátorka: Temný, znepokojujúci, ale o to lepší pohľad do zákulisia spravodlivosti

Hosťami Sobotných dialógov budú predseda Demokratov Eduard Heger a predseda Hlasu-SD Peter Pellegrini. Moderátorka Marta Jančkárová s nimi bude diskutovať aj o sociálno-ekonomickej situácii na Slovensku. Reláciu vysiela v sobotu od 12:10 hod. Rádio Slovensko a spravodajská televízia :24.

Prezidentský špeciál na ta3
Video

Prezidentský špeciál na ta3

Nedeľná diskusia V politike začína Prezidentským špeciálom už o 10:30 hod. Zuzana Čaputová bude hovoriť o politickej budúcnosti Slovenska, sto dňoch novej vlády a prezidentských voľbách v roku 2024. V druhej časti relácie budú diskutovať člen predsedníctva Smeru-SD Robert Kaliňák a predseda KDH Milan Majerský. Obidve diskusie moderuje Richard Dírer.

ta3 Čítajte aj Televízia ta3 spúšťa desiatky predvolebných duelov. Superdebata bude za účasti divákov

O 5 minút 12 sa stretnú líder OĽaNO Igor Matovič a predseda Republiky Milan Uhrík. Témou diskusie budú aj možnosti upokojenia spoločenského a politického napätia. Reláciu moderuje Marek Makara, vysiela ju Jednotka a :24 od 11:55 hod.

Moderátor Michal Kovačič bude v relácii Na telo diskutovať aj o novele Trestného zákona s predsedom OĽaNO Igorom Matovičom a predsedom Sme rodina Borisom Kollárom. Relácia prinesie aj exkluzívny prieskum dôveryhodnosti zahraničných lídrov vrátane Vladimira Putina, Donalda Trumpa či Viktora Orbána. Na telo sa začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza a na webe TVNOVINY.sk.

Najsledovanejšie diskusie uplynulého víkendu

Najsledovanejšou politickou diskusiou na trhu bola uplynulú nedeľu, 3. septembra 2023, relácia Na telo. Duel Michala Šipoša, Erika Tomáša a Milana Majerského si na Markíze pozrelo 421-tisíc divákov v cieľovej skupine 12+. V cieľovej skupine 12–54 zaznamenala relácia podiel na trhu 34,6 %, čo je druhý najvyšší trhový podiel od jej obnovenia na jeseň 2018.

Relácia O 5 minút 12 s Borisom Kollárom a Andrejom Dankom pritiahla k obrazovkám Jednotky 369-tisíc divákov a ďalších 70-tisíc ju sledovalo na spravodajskom kanáli :24. V cieľovej skupine 12–54 zaznamenala trhový podiel 27,7 %.

Diskusiu V politike, v ktorej sa stretli Richard Sulík a Peter Pellegrini, si na ta3 pozrelo 233-tisíc divákov, v cieľovej skupine 12–54 si pripísala podiel na trhu 16,1 %.

Jana Krescanko Dibáková, Jakub Prok, predvolebné diskusie Čítajte aj Druhá veľká predvolebná debata: V diskusii sa stretnú čisto ženské kandidátky

V nedeľu večer uviedla JOJ 24 prvú zo série predvolebných debát, do ktorej si moderátori Jana Krescanko Dibáková a Jakub Prok pozvali politikov zo 150. miest kandidátnych listín. Pozrelo si ju 80-tisíc divákov v 12+, v cieľovej skupine 12–54 zaznamenala podiel na trhu 3,9 %.

Vo štvrtok si večerné Na hrane s Borisom Kollárom a Petrom Pellegrinim pozrelo 232-tisíc divákov v 12+, v cieľovke 12–54 mala Jojka podiel na trhu 13,5 %.

Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA, údaje sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA.

© Autorské práva vyhradené

40 debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo