Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Netflix sľubuje neskutočný rok 2024: Takto bude vyzerať druhá séria Squid Game či návrat Cameron Diaz

Netflix vo svojom zostrihu ukázal, na čo sa môžu diváci tešiť.

04.02.2024 00:00
netflix Foto:
Netflix
debata

Čo si pre nás pripravil Netflix v roku 2024? V najnovšom zostrihu môžeme vidieť hneď niekoľko seriálov a filmov, ktoré vyzerajú naozaj zaujímavo.

Druhej série sa dočká Squid Game, pričom ukážka sľubuje, že hra sa neskončila. Romantické duše poteší ďalšia séria Bridgertonu, kde sa do popredia dostáva príbeh Penelope. Novej série sa dočká aj seriál Outer Banks.

Keira Knightley si zahrá profesionálnu špiónku v novom thrillerovom seriáli „Black Doves“. Zostrih ukazuje aj veľký návrat Cameron Diaz, ktorá sa objaví v akčnej komédii Back in Action. Stvárni v nej bývalú špiónku.

Medzi ďalšie filmové kúsky patrí Rebel Moon: Part 2 – The Scargiver od Zacka Snydera či Beverly Hill Cop: Axel F s Eddiem Murphym. Objaví sa tiež sci-fi epos 3 Body Problem, Hit Man, Damsel, American Primeval, Carry-On, Avatar: The last airbender, Six Triple Eight, Atlas, Eric či Unfrosted: The Pop Tart Story.

Predseda vlády Robert Fico Čítajte viac Slovensko opäť „zahviezdilo“ v zahraničných novinách: Médiá riešia Šimkovičovú aj Ficov záhadný obrat

V najbližších mesiacoch sa tak rozhodne máme na čo tešiť. Každý si príde na svoje – či už patríte medzi milovníkov romantiky, drámy, akcie alebo sci-fi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cameron Diaz #netflix #Squid Game