Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hokej dostal nový domov na JOJke: Televízia spúšťa novú grafiku a upútavky s hokejovými legendami

Novú staničnú grafiku a upútavky spustí TV JOJ dnes večer.

09.02.2024 12:00
Hokej je na JOJke Foto:
debata

Televízia JOJ žije v roku 2024 hokejom. Tomu prispôsobila aj svoju staničnú grafiku a upútavky, ktoré spustí dnes, v piatok 9. februára, v hlavnom vysielacom čase. Športové vysielanie TV JOJ a JOJ Šport bude v roku 2024 charakte­rizovať označenie „Hokej je na JOJke“.

iveta, Čítajte aj Toto bude najväčší televízny masaker jari: Jojka ide do boja s Markízou, vytiahne proti nej...

Slovákov už v máji priklincujú k obrazovkám Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji. A práve pri ich príležitosti pripravil kreatívny tím JOJky novú imidžovú kampaň a prispôsobil jej aj staničnú grafiku televízie JOJ.

Craig Ramsay s budúcimi hokejistami. Foto: TV JOJ
Craig Ramsay Craig Ramsay s budúcimi hokejistami.

Prvé upútavky na šampionát

„Našim divákom predstavujeme upútavku, ktorú sme nakrúcali koncom minulého roka s hokejovými legendami a Craigom Ramsaym a jej postprodukcii sme sa venovali niekoľko týždňov,“ hovorí Ondrej Garan Hutník, šéf Úseku grafiky a selfproma JOJ Group.

Hokejisti Rastislav Staňa a Ján Lašák. Foto: TV JOJ
Rastislav Staňa a Ján Lašák Hokejisti Rastislav Staňa a Ján Lašák.

„Upútavka otvára sériu imidžových a programových upútavok, ktoré prezentujú slovenský hokej, jeho predstaviteľov a všetky hokejové podujatia, vysielané na staniciach JOJ Group tento a nasledujúce roky,“ dopĺňa Ivana Semjanová, marketingová riaditeľka JOJ Group.

Hokejista Branko Radivojevič. Foto: TV JOJ
Branko Radivojevič Hokejista Branko Radivojevič.

V upútavke sa objavia také známe tváre ako Branko Radivojevič, Radoslav Hecl, Rastislav Staňa, Ján Lašák, Ľubomír Sekeráš, Jozef Stümpel a v závere Craig Ramsay. Uvidíme v nej mladých juniorských hráčov i hlavného protagonistu, ktorý sa snaží dostať na hokejový štadión. Záver upútavky patrí odkazu „Hokej je na JOJke“, ktorý odznie z úst trénera slovenského národného tímu Craiga Ramsayho.

Hokejista Jozef Stümpel. Foto: TV JOJ
Jozef Stümpel Hokejista Jozef Stümpel.

Nová staničná grafika

Spolu s imidžovou upútavkou odštartuje aj nová staničná grafika televízie JOJ. „Staničná grafika je taktiež venovaná našej hlavnej téme tohto roka – hokeju. Ak by však niekto čakal, že sa v každom grafickom prvku bude na obrazovke JOJky objavovať hokejista, mýli sa. Stále sme s našimi divákmi, ostávame v ich svete, v ich domovoch. Hokejové prvky sa tu vyskytujú nenásilnou formou, upozorňujú síce na hokej, ale nie prvoplánovo. Pred samotnými Majstrovstvami sveta v ľadovom hokeji nasadíme do vysielania aj výsostne hokejové jingle,“ uvádza Ondrej Garan Hutník.

Niké liga na Voyo Čítajte aj Niké liga sa po prestávke vracia. Jarná časť odštartuje veľkým šlágrom

Na stanici JOJ Šport nájdu diváci hokej počas celého roka. V ponuke sú zápasy Tipos Extraligy, Slovenskej hokejovej ligy, JOJ Šport Slovenského pohára v hokeji, Majstrovstvá sveta do 18 a 20 rokov a Hlinka-Gretzky Cup.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #JOJ Šport