Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tipos extraligu vysiela nová televízia. Fanúšikom prinesieme zážitok, aký ešte nemali, sľubuje Jojka

Tipos extraliga sa v 31. sezóne spojila s novým vysielateľom.

15.09.2023 06:00
SR hokej TEL extraliga finále Košice Zvolen KEX Foto:
Brankár Košíc Dominik Riečický bol veľkou oporou tímu v prvom zápase finále.
debata (2)

Najvyššia slovenská hokejová súťaž v piatok odštartuje už svoj 31. ročník. Hlavným vysielateľom extraligy bude prvýkrát televízia JOJ Šport, ktorá sublicenciu na lineárne vysielanie poskytla na obdobie nasledujúcich 3 rokov televízii AMC Sport 1.

„JOJ Šport sa stal dôležitým partnerom Slovenského zväzu ľadového hokeja. Dlhšie avizovanou akvizíciou extraligy sme na JOJ Športe kompletne zastrešili celé portfólio hokejových súťaží na Slovensku,“ uviedol šéf televízie Roman Neuschl. Tipos extraliga doplní na JOJ Šport Slovenskú hokejovú ligu (SHL) a JOJ Šport Slovenský hokejový pohár, ktoré mohli diváci na športovej stanici sledovať už 2 sezóny.

SR hokej TEl extraliga 17. kolo Prešov Košice POX Čítajte viac Je to definitívne: RTVS prišla o hokejovú extraligu. Predpokladali sme iný výsledok, uviedol Machaj

Všetky zápasy na veľkej obrazovke

Z každého hracieho kola Tipos extraligy JOJ Šport lineárne odvysiela 1 až 2 zápasy. Ostatné zápasy si budú môcť diváci pozrieť na online platforme JOJ Play. „Pre hokejových fanúšikov prinesieme zážitok, aký ešte nemali. Prvýkrát majú možnosť sledovať všetky zápasy hokejovej Tipos extraligy na jednom mieste, a to z pohodlia domova a na veľkej obrazovke. V aplikácií JOJ Play s prémiovým účtom nájdu diváci jednotlivé live prenosy, archív zápasov, zostrihy a všetky potrebné informácie a zaujímavosti,“ uviedla šéfka digitálnej platformy JOJ Play Nikoleta Nagyová.

Zápasy Tipos extraligy bude v sublicencii vysielať aj televízia Sport 1. „Sublicenciu sme poskytli na 3 roky. Sme radi, že sme získali strategicky významného a stabilného športového partnera,“ doplnil Neuschl.

nikodým, Všade dobre doma naj , Čítajte aj Bude zo Všade dobre, doma naj to najhoršie? Nová šou má zatiaľ výkon ako Traf to alebo reprízy 5 proti 5

Hokej na všetkých úrovniach

Hokejový rok na JOJ Šport tak bude poriadne dlhý. Okrem Tipos extraligy pribudnú na obrazovke JOJ Šport od novej sezóny aj zápasy hokejovej reprezentácie SR do 20 rokov a seniorského výberu. Diváci tak uvidia majstrovstvá sveta v dorasteneckej, juniorskej aj seniorskej kategórií.

V najbližších rokoch hokejovú sezónu na prelome mesiacov júl a august odštartuje prestížny dorastenecký turnaj Hlinka-Gretzky Cup, nasledovať bude štart JOJ Šport slovenského hokejového pohára. V septembri začne Tipos extraliga a SHL, počas jesene televízia odvysiela zápasy seniorskej reprezentácie na Nemeckom pohári a Kaufland Cupe. Vianočné obdobie spestria MS do 20 rokov, ktoré sa na prelome rokov uskutočnia vo Švédsku. Cez aprílové MS do 18 rokov a súboje play-off Tipos extraligy a SHL sa divák na obrazovkách JOJ Športu dostane až k záveru hokejovej sezóny, kedy ho čaká poriadna lahôdka v podobe seniorského šampionátu v Česku.

„Divákovi prinesieme kompletný obraz o slovenskom hokeji na všetkých úrovniach. Hokej chceme medializovať v celospoločenskom prostredí. Okrem samotného vysielania totiž budeme na obrazovky prinášať hokejové spravodajstvo a týždennú publicistiku, kde si na pravidelnej báze zmapujeme celý hokejový týždeň z pohľadu hráčov, trénerov, analytikov, novinárov, či skautov,“ dodal Neuschl.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #SZĽH #Tipos extraliga #JOJ Šport