Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vedeli ste? Možným adeptom na Jamesa Bonda je aj známy herec zo seriálu Eufória

Šepká sa o mladom austrálskom hercovi so španielskymi koreňmi.

09.05.2022 08:29
Daniel Craig, James Bond, bondovka, Nie je čas... Foto: ,
Daniel Craig v poslednej bondovke Nie je čas zomrieť.
debata

Šepkandy o tom, kto zasadne na trón agenta 007 po poslednom predstaviteľovi Danielovi Craigovi, sa šíria už odvtedy, čo sa v roku 2019 ukázalo, že tento britský herec dáva po piatom filme agentovi Jej veličenstva zbohom.

Medzi kandidátmi na nového Bonda sú viaceré herecké hviezdy, hovorí sa napríklad o týchto menách: Tom Hardy, Henry Cavill, Idris Elba. Pribudlo k nim meno aj herca známeho zo seriálu Eufória. Jacob Elordi by vraj mohol prebrať úlohu najslávnejšieho tajného agenta.

Jacob Elordi je 24-ročný austrálsky herec a model, ktorý má španielske korene. Takmer dvojmetrový herec sa preslávil úlohou v americkej tínedžerskej komédii Kissing Booth na Netflixe a neskôr postavou Natea Jacobsa v seriáli z produkcie HBO Eufória. Naposledy sa objavil napríklad v erotickom trileri Hlboká voda (Deep Water), v ktorom hlavné úlohy stvárnili Ben Affleck a Ana de Armas.

Rege-Jean Page Čítajte aj Kto bude novým Jamesom Bondom? Pozrite sa, o kom sa hovorí v kuloároch

Producentka bondovskej série Barbara Broccoli však nedávno povedala pre magazín Variety, že to „chvíľu ešte bude trvať“, kým vyberú náhradu za Craiga.

zväčšiť Herec Idris Elba na zábere z januára 2018 počas... Foto: SITA/AP, Taylor Jewell
Herec Idris Elba na zábere z januára 2018 počas festivalu Sundance, keď propagoval svoj režijný debut Yardie. Herec Idris Elba na zábere z januára 2018 počas festivalu Sundance, keď propagoval svoj režijný debut Yardie.

Kto sa stane agentom 007, zostáva teda naďalej otázne. Táto úloha je pre každého herca obrovskou poctou, ale zároveň aj bremenom. Najlepšie to pomenoval jeden z údajných kandidátov na Bonda, britský herec a hudobník Idris Elba. "Bond je jedna z najväčších franšíz vo svete a preto ktokoľvek ho bude hrať, bude žiť s touto postavou. Vy ste tá postava a ste známy ako táto postava veľmi, veľmi dlho,“ povedal Elba. "Ja teraz vytváram postavy, ktoré žijú popri Idrisovi. Žiadna nemá nado mnou kontrolu, ani ma nedefinuje.“

Ak by teda došlo na lámanie chleba a ponuka na stvárnenie slávneho agenta 007 v 26. bondovke by naozaj prišla, ktovie, ako by sa rozhodol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #James Bond #Jacob Elordi