Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kiná majú nový hit: Ďalší slovenský film má za sebou úspešnú premiéru

Film Nikdy nehovor nikdy sa stal víkendovou jednotkou v kinách.

08.08.2023 06:30
Nikdy nehovor nikdy Foto:
Hlavné herecké hviezdy filmu Nikdy nehovor nikdy s režisérom Braňom Mišíkom na premiére filmu v Bratislave.
debata

Upršaný víkend si Slováci vo veľkom spríjemnili filmom s Terezou Kostkovou a Tomášom Maštalírom. Na vzťahovú komédiu Nikdy nehovor nikdy sa prišlo počas prvého víkendu pozrieť presne 39 504 divákov, čo je celkovo piaty najlepší výsledok premiérového víkendu v tomto roku. Spolu s predpremiérami už má na konte takmer 50-tisíc divákov.

pohoda Čítajte aj Najobľúbenejší slovenskí influenceri: V prvej päťke je aj prezidentka Čaputová
Zábery z filmu Nikdy nehovor nikdy Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Hlavné herecké hviezdy filmu Nikdy nehovor...

Novinka Nikdy nehovor nikdy dokázala rovnocenne konkurovať aj silnej hollywoodskej produkcii a stala sa tak aktuálnou jednotkou v kinách. Počas víkendu predbehla aj hollywoodske blockbustre Barbie a Oppenheimer, ktoré doteraz vládli v kinách.

„Snažili sme sa urobiť obyčajný rodinný film a vyzerá to tak, že táto naša snaha našla u divákov odozvu. Za celý tím by som sa chcel všetkým divákom, ktorí sa prišli pozrieť na náš film, veľmi poďakovať,“ neskrýva radosť režisér filmu Braňo Mišík (Klamstvo, Priznanie, Hniezdo).

Braňo Mišík Čítajte rozhovor Režisér Braňo Mišík: Vo filme je veľký kus z môjho života. Možno najväčší, aký som v nejakom projekte mal

Zo slovenských filmov počas premiérového víkendu nemá zatiaľ Nikdy nehovor nikdy tento rok konkurenciu. Druhý najlepší otvárací víkend zaznamenal Invalid s takmer 23-tisíc divákmi po prvých štyroch dňoch v kinách, ktorého celková návštevnosť sa vyšplhala na 200-tisíc divákov.

„Tešíme sa z veľa pozitívnych správ a ohlasov od divákov, ktorí na náš film prišli a tak nás aj podporili. Film sme točili so zámerom priniesť ľuďom feel-good film a verím, že sa nám to podarilo. Ďakujem všetkým, ktorí s nami pri tvorbe tohto filmu boli a verili, že všetko zlé je na niečo dobre,“ dodala producentka filmu Oľga Núñezová zo spoločnosti NUNEZ NFE, ktorá má na konte kinohity Všetko alebo nič, Príliš osobná známosť či V lete ti poviem, ako sa mám.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry #Braňo Mišík #Nikdy nehovor nikdy