Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto Farma ešte nezažila: Diváci sa búria, spisujú petície. Markíza prehovorila, čo bude ďalej...

Za 15 rokov vysielania ešte nikdy nenastala takáto vlna nevôle divákov Farmy voči tvorcom a súťažiacim. Na internete koluje petícia zo strany fanúšikov, ktorí chcú jediné, aby sa vrátil favorit súťaže späť do hry. Markíza prehovorila.

06.12.2023 06:00
farma, Foto:
Tohtoročná Farma smeruje k svojmu veľkého finále.
debata (6)

Emócie vygradovali v priebehu minulého týždňa, keď Adam Rohárik nečakane odstúpil zo súboja o atraktívnu finančnú výhru. Nešlo o úplne dobrovoľný odchod, keďže ho zbytok spoluhráčov vyštvalo a odsúdilo za krok, ktorým si zabezpečil pôsobenie v súťaži až do konca. Zo spoločného konta však odišlo 10-tisíc eur. Zniesla sa na neho mohutná vlna kritiky, dohodli sa, že sa s ním nebudú baviť, vyčlenili ho z kolektívu a Adam strávil noc v chatke pre duelantov.

dunaj, Čítajte aj Naozaj budú diváci čakať na návrat Dunaja tak dlho? Vieme, kedy sa vráti

Hoci bol odhodlaný všetko zvládnuť a vydržať tlak ostatných, nakoniec to vzdal. Ráno si pobalil veci a dokonca prišiel na spoločné raňajky, lenže potom sa do neho opäť pustila Mirka. A keď sa objavila Alica, Adam sa prihlásil o slovo. So slzami v očiach zopakoval, že mu je to ľúto a urobil chybu. Ako jediné možné správne riešenie preto považuje definitívny odchod z Farmy. Na stole nechal vstupenku do zlatého týždňa, vraj ju majú dať niekomu, kto si ju zaslúži.

RTVS logo Čítajte aj Namiesto koncesionárskych poplatkov peniaze priamo od štátu. RTVS čakajú zmeny financovania
Farmu sa rozhodol opustiť favorit tejto série -... Foto: TV Markíza
farma, adam, Farmu sa rozhodol opustiť favorit tejto série - Adam.

Adam bol divácky favorit, keďže od začiatku tejto série bol najväčší pracant a vybudoval celý statok s výrazne menšou pomocou ostatných. Ako to už býva, v reality šou, väčšinou, nevyhrá dlhodobý favorit a v závere prichádzajú nečakané zvraty.

TV, televízia, šport Čítajte aj Najlukratívnejšie športy v RTVS sú minulosťou. Hokej a futbal si podelili súkromné televízie, telerozhlasu zostala len...

Adam po odchode z Farmy poďakoval za obrovskú podporu a petíciu, pod ktorú sa podpísalo niekoľko tisíc v priebehu pár dní. Zároveň poprosil o dodržanie zásad slušného správania, najmä voči Lucii a Mirke, na ktoré sa spustila vlna negatívnych reakcií na sociálnych sieťach. Zároveň neskrýval sklamanie nad niekdajšími spolubojovníčkami zo statku.

pán profesor, Čítajte aj Pána profesora ukončilo dramatické finále. Kedy sa dozvieme, ako dopadol veľký deň Sama a Klaudie?

Celá situácia je o to zaujímavejšia, že Farma nezažila, aby sa vzbúrili diváci a požadovali televíziu a tvorcov, aby zasiahli do diania a netolerovali šikanu v šou a vrátili Adama späť do hry. Podarí sa im to?

„Produkcia reality šou Farma nezasahuje do slobodného rozhodovania, prejavov a reakcií žiadneho z farmárov a ani do následkov, ktoré z týchto prejavov a rozhodnutí vznikajú v celej skupine farmárov, pokiaľ nie je ohrozený život alebo zdravie jednotlivcov. Uvedenú situáciu štáb vždy bezprostredne monitoruje a v prípade, že by malo dôjsť k ujme ktoréhokoľvek z účinkujúcich, je pripravený neodkladne zasiahnuť,“ povedal exkluzívne pre Mediaklik Lukáš Kočišek, PR manažér televízie Markíza.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Farma 15