Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízny masaker už o pár dní: Markíza chystá megapremiérový pondelok. Toto vás čaká

Televízna sezóna 2023/2024 sa začne už o pár dní! Prelomový bude už prvý septembrový pondelok. Divákom nezostáva nič iné, len si vytiahnuť kalendáre a všetko si podrobne zapísať, ak nechcú, aby im niečo ušlo. Prinášame kompletný prehľad programu na 4. septembra.

02.09.2023 06:00
mama na prenájom, zábranská, Foto:
V pondelok sa vracia na obrazovky Markízy aj druhá séria Mamy na prenájom.
debata (1)

1. Mama na prenájom (2. séria) – 4. september o 17:55

Populárny denný seriál sa vracia na obrazovky s novými časťami začiatkom septembra. Po mimoriadnom úspechu prvej série pokračuje so všetkými obľúbenými hlavnými postavami, no objavia sa aj ďalšie známe herecké mená, ktoré prinesú nový rozmer do samotného deja. Najmä príchod Hankinej biologickej mamy Lucie (Monika Horváthová) poriadne zamieša u Tomanovcov kartami.

hranica, gregorová, Čítajte aj Jojka prekvapí divákov kopou premiér: Toto si nemôžete nechať ujsť už o niekoľko hodín

2. Pán profesor (5. séria) – 4. september o 20:30

Úspešný seriál Pán profesor sa opäť vráti na obrazovky už so svojou 5. sériou a ďalšími premiérovými epizódami. Nekonvenčný stredoškolský učiteľ Samo Vozár, v jedinečnom stvárnení Tomáša Maštalíra, bude riešiť nielen ďalšie problémy svojich študentov, ale aj tie svoje. Spolu s Klaudiou (Gabriela Marcinková) a bábätkom Zorkou začínajú žiť v ich spoločnom domčeku a genetické testy konečne rozlúsknu dlhoočakávanú záhadu, kto je v skutočnosti Zorkiným otcom.

farma 15, farma, Čítajte aj Markíza šokujúco zmenila pravidlá hry: V tejto šou nie je nič garantované, otrasie sa v základoch

3. Farma (15. séria) – 4. september o 21:40

Na obrazovky sa vracia už pätnásta séria obľúbenej reality šou Farma. Tentokrát to na statku bude o „súboji generácií“. O atraktívnu finančnú výhru zabojuje 15 farmárov, rozdelených do troch skupín podľa generácie. Diváci sa môžu tešiť na staronové prostredie Považského Inovca, v ktorom sa natáčala 13. séria Farmy, nekompromisnú Alicu, moderátora Mareka Fašianga a chýbať nebude ani hospodár Martin Bagar. Denné epizódy bude Markíza uvádzať vždy v pondelok, utorok a štvrtok v druhom programovom okne, a v piatok v hlavnom vysielacom čase o 20:30. Duel dostane na jeseň nový vysielací čas, budú mu patriť nedeľné večery od 20:30.

prokurátorka, mauréry, vaculík, Čítajte aj Toto bude čosi špeciálne: Jojka už o pár dní predstaví seriál, aký tu ešte nebol

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #seriál Pán profesor #seriál Mama na prenájom #televízna sezóna 2023/2024 #Farma 15