Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza na ceste k zvyšovaniu kvality pôvodnej tvorby! Nastupuje úspešná spisovateľka

Markíza Group avizuje angažovanie spisovateľky bestsellerov Evity Twardzik, ktorá bude dlhodobo vytvárať nové formáty pre lineárne vysielanie, ale aj pre streamovaciu platformu Voyo.

27.01.2022 07:00
Evita Twardzik, Foto:
Skupina Markíza sa teší z novej kreatívnej spolupráce. Jedna z najobľúbenejších slovenských spisovateliek bude tvoriť obsah pre lineárne vysielanie, ale pre Voyo.
debata

Svojou kreativitou a bohatými skúsenosťami prispeje k ďalšiemu rozvoju a zvyšovaniu kvality pôvodnej hranej tvorby dlhoročného lídra na slovenskom televíznom trhu, píše televízia v oficiálnom stanovisku.

televízia, televízor, sledovanie televízie, seriály, filmy, online televízie, online, nelegálne sledovanie, piráti, pirátske sledovanie, Čítajte aj Streamovací gigant oficiálne potvrdil štart na Slovensku! Kto k nám prichádza?

„Evitine úspechy na poli literatúry a filmu hovoria samy za seba, sme preto veľmi radi, že bude spolupracovať s naším tvorivým tímom v Markíze. Jej skúsenosti a kreatívne nápady nám pomôžu naplniť našu stratégiu zvyšovania kvality a objemu lokálneho obsahu pre televíziu a Voyo,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

priznanie, angelika sbouli, Čítajte aj Slováci húfne sadajú k televízorom! RTVS má v talóne nový seriálový hit

„Vnímam to ako výzvu, dobrodružstvo. Teším sa, že sa budem môcť podieľať na vývoji nových hraných projektov pre Markízu a Voyo. Verím, že spolu s tvorivým tímom skupiny Markíza nadviažeme na všetky úspešné programy a prinesieme na obrazovky veľa nových,“ povedala Evita Twardzik.

Ako scenáristka a kreatívna producentka Evita Twardzik aktuálne pracuje na adaptácii úspešného francúzskeho seriálu HPI (Haut Potentiel Intellectuel), ktorú pre Markízu vyrába skúsený tím produkčnej spoločnosti NUNEZ NFE.

Novinky kina  2 Čítajte aj Filmové premiéry: Matrix konečne na veľkých plátnach, animák Spievaj 2 aj provokatívna dráma o mníške

Túto zimu Markíza uviedla viacero noviniek. Okrem novej série Susedov stavila na novinky Šťastní vs. Šťastní alebo Druhá šanca. Práve najnovšia lekárska dráma najviac zarezonovala medzi divákmi, ale aj kritikmi. Má na konte nadpriemernú sledovanosť a mimoriadne pozitívne ohlasy divákov.

Evita Twardzik (45) je autorkou 14 kníh a scenárov k filmom Všetko alebo nič, Príliš osobná známosť, V lete ti poviem, ako sa mám a Hlavne veľa lásky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Voyo #Evita Twardzik