Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Trapas ako bič: Moderátorka v živom vysielaní ukázala prostredník, musela sa ospravedlniť

Moderátorka britskej BBC sa musela ospravedlniť za nevhodné gesto.

08.12.2023 10:41
debata (1)

Moderátorka britskej spravodajskej stanice BBC na začiatku živého vysielania omylom ukázala divákom prostredník. Za gesto sa následne ospravedlnila, informuje v piatok TASR na základe správy britského denníka The Guardian.

Moderátorka spravodajstva Maryam Moshiriová bola v stredu na začiatku poludňajšieho spravodajstva po tradičnom odpočítavaní na malý okamih zachytená so vztýčeným prostredníkom a zdvihnutým obočím.

ján strapec, strapo Čítajte viac Raper Strapo: Viac času dnes venujem dabingovej réžii ako hudbe, chystám však veľké veci

Následne rýchlo zmenila svoj výraz a s vážnou tvárou začala čítať správy o výpovedi britského expremiéra Borisa Johnsona k vyšetrovaniu reakcie jeho vlády na pandémiu koronavírusu.

Bol to len žart

Moderátorka sa vo štvrtok za gesto ospravedlnila a vysvetlila, že išlo o súčasť žartovania s kolegami, počas ktorého predstierala odpočítavanie na prstoch. „Keď sme sa dostali na číslo jedna, zo žartu som otočila prst a neuvedomila som si, že to zachytí kamera,“ napísala v príspevku na sociálnej sieti.

„Bol to súkromný žart určený členom tímu a je mi veľmi ľúto, že sa dostal do vysielania! Nebolo mojím zámerom, aby sa to stalo a ospravedlňujem sa, ak som niekoho urazila alebo nahnevala,“ uviedla. Dodala, že prostredník neadresovala divákom alebo nejakej konkrétnej osobe.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #BBC