Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Známa streamovacia služba zvyšuje cenu predplatného o desiatky percent

Streamovacia služba Apple TV+ zvyšuje cenu za predplatné o 43 %.

27.10.2023 11:17
streamovacia služba, tv Foto:
debata

Streamovacia platforma Apple TV+ sa rozhodla zvýšiť predplatné o poriadnu sumu. Z ceny 6,99 eur mesačne sa rozhodla po novom od divákov žiadať až 9,99 eur mesačne. Oznámila to presne rok po tom, čo ceny dvíhali o 40 % – z 4,99 eur za mesiac na 6,99 eur za mesiac, informoval o tom TV Line.

Film Jej telo Čítajte viac Zo športovkyne úspešná pornoherečka: Česko-slovenský film zabojuje o prestížne ocenenie

Za ročné predplatné po novom zaplatíte 99 eur namiesto doterajších 69 eur. Existujúcim predplatiteľom sa ceny zvýšia o 30 dní neskôr, teda keď sa im obnoví najbližšie predplatné. „Zameriavame sa na poskytovanie najlepších možných zážitkov pre našich zákazníkov neustálym pridávaním vysokokvalitnej zábavy, obsahu a inovatívnych funkcií do našich služieb,“ uviedol Apple vo vyhlásení.

„Od svojho uvedenia na trh pred štyrmi rokmi sa Apple TV+ zapísal do histórie streamovacích služieb tým, že prekonal hlavné míľniky v krátkom čase, a to vďaka širokému výberu ocenených a široko uznávaných seriálov, hraných filmov, dokumentov a zábavy pre deti a rodiny," uvádza technologický gigant vo vyhlásení.

Zábery z filmu Napoleon Čítajte viac Veľkolepé bojové scény a pohľad na dušu Napoleona. Film legendárneho Ridleyho Scotta uvidíme už čoskoro

Apple vo vyhlásení uviedol, že od uvedenia na trh „strojnásobil“ počet titulov dostupných pre Apple Arcade a pridal viac ako 100 nových vydavateľov do Apple News.

Medzi zaujímavé tituly, ktoré môžete na Apple TV vidieť, patrí The Morning Show, Dickinson, See, For All Mankind a mnoho ďalších.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Apple TV Plus