Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Alza otvára ďalšiu predajňu. Pribudne na južnom Slovensku

Nová predajňa bude už trinástou na Slovensku.

04.08.2023 00:00
Alza, Dunajská Streda Foto:
Nová predajňa Alzy v Dunajskej Strede.
debata

Alza.sk pôsobí na Slovensku od roku 2004 ako slovenské zastúpenie najväčšieho českého internetového obchodu s počítačmi a elektronikou Alza.cz. Už dávno nie je len lídrom v predaji elektroniky, ale stojí aj za širokým sortimentom privátnych značiek, ktorý siaha od elektroniky cez domáce potreby až po kávu.

markíza, tv markíza, Čítajte aj Koniec tajnostiam: Markíza odhalila hlavnú jesennú šou. Zabudnite na Superstar alebo Tvár...

Na Slovensku doposiaľ Alza prevádzkovala 12 predajní – okrem deviatich predajní v krajských mestách boli zákazníkom k dispozícii aj tri predajne v regiónoch. K predajniam v Senci, Poprade a Nových Zámkoch sa od dnes pridáva aj Dunajská Streda.

Kaufland, Záhorská Bystrica Čítajte aj Drevo namiesto betónu: Kaufland otvorí ekologickú predajňu budúcej generácie

Nová predajňa Alzy na Vajanského ulici v Dunajskej Strede sa otvára v piatok 4. augusta o 8:00 a bude otvorená do 19:00 hod. Pre zákazníkov bude počas celého dňa pripravené drobné občerstvenie, hudba, maskot Alzák a tiež súťaž o poukážky v hodnote 80 a 120 eur.

Predajňa Alzy v Nových Zámkoch. Foto: Alza.sk
Alza Nové Zámky Predajňa Alzy v Nových Zámkoch.

Aktualizácia: Predajňa v Dunajskej Strede ponúkne pre viac ako 20-tisíc obyvateľov až 2 000 najpredá­vanejších produktov na sklade. Eliška Čeřovská, PR manažérka Alzy upozorňuje na zľavy, ktoré súvisia s dnešným otvorením predajne v Dunajskej Strede. „Počas nadchádzajúcich 7 dní, teda 4. až 11. 8. 2023, s nami môžu naši zákazníci navyše zásadne ušetriť. Pripravili sme si pre nich až 50 % zľavy na vybrané produkty.“

Ide pritom už o druhú predajňu otvorenú na Slovensku počas tohtoročných prázdnin. Prvá predajňa bola otvorená v polovici júla v Nových Zámkoch. Tá aktuálne ponúka stovky produktov pre takmer 40-tisíc obyvateľov, ktoré sú ihneď k odberu priamo na predajni.

„Máme radosť, že môžeme vďaka novým predajniam našim zákazníkom poskytnúť jednoduchý prístup k nášmu sortimentu. Rýchlosť doručenia je jednou z našich priorít,“ uviedol riaditeľ predajnej siete Alza, Ondřej Fabianek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alza