Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dočkalo sa ďalšie krajské mesto. Lacný reťazec otvára svoju štrnástu predajňu na Slovensku

Holandský diskont Action pokračuje v expanzii naprieč Slovenskom.

16.12.2023 00:00
Action Foto:
Holandský diskont otvára na Slovensku ďalšiu predajňu.
debata

Diskontný reťazec Action otvára dnes, v sobotu 16. decembra, svoju prvú predajňu v Nitre. Ide už o štrnásty obchod tohto reťazca na Slovensku od príchodu v marci 2023.

„Na slovenský trh sme vstúpili len pred deviatimi mesiacmi, ale za ten čas sa nám podarilo rýchlo expandovať. V našich predajniach po celej krajine vítame čoraz viac spokojných a vracajúcich sa zákazníkov. Nitriansky obchod otvárame v osvedčenej nákupnej lokalite s výbornou dostupnosťou a dostatkom parkovacích miest,“ povedal Sławomir Nitek, regionálny riaditeľ Action pre Poľsko, Českú republiku, Slovensko a Rakúsko.

pečie celé slovensko, Čítajte aj Ešte nie je dopečené! RTVS má pre divákov jedno vianočné eso v rukáve

Obchodný reťazec privíta zákazníkov v Nitre v nákupnom centre OC MAX od 16. decembra. Nakupovať budú môcť každý deň od 9:00 do 21:00 hod. Na predajnej ploche 820 metrov štvorcových nájdu široký sortiment reťazca, ktorý okrem vlastných značiek ponúka aj prémiové.

V novej predajni nájde prácu 19 zamestnancov pracujúcich na plné aj čiastočné úväzky. Reťazec vo svojich prevádzkach naprieč Slovenskom ponúka vedúcim predajne mzdu 1600 eur, zástupcom vedúceho 1250 eur a predavačom 1000 eur. Brigádnici si môžu zarobiť 6 eur za hodinu. K benefitom patrí aj 15 % zamestnanecká zľava na celý sortiment v predajni.

indiana jones, harrison ford, Čítajte aj Nestihli ste sa rozlúčiť s legendárnym hrdinom v kine? Teraz prichádza neopakovateľná šanca

Action má naprieč Európou viac než 2 500 predajní a zamestnáva približne 60-tisíc ľudí. Na slovenský trh vstúpil v marci 2023, už od roku 2021 prevádzkuje aj distribučné centrum neďaleko Bratislavy. Tento sklad zásobuje rastúcu sieť predajní reťazca nielen na Slovensku, ale aj v Rakúsku a Nemecku.

V ponuke reťazca sa 150 produktov každý týždeň obmieňa, pričom viac než 1 500 položiek stojí menej než jedno euro a priemerná cena všetkých výrobkov nedosahuje ani 2 eurá. Približne 92 % drevených a 90 % bavlnených výrobkov pochádza z udržateľných zdrojov. Cieľom do roku 2024 je, aby malo 100 % týchto produktov ekologický pôvod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #Action