Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Buduješ v nej sovietsku republiku. Najlepšia slovenská hra sa konečne dočká oficiálneho vydania

Slovenská hra, ktorá si získala popularitu aj v zahraničí, oznámila oficiálne vydanie.

01.02.2024 13:46
soviet republic game Foto:
debata (1)

Slovenská hra Workers & Resources: Soviet Republic je strategickou hrou, ktorá si získala popularitu slovenských aj zahraničných hráčov. Hra je už piaty rok v beta verzii na platforme Steam. V poslednom čase pribúda nový obsah aj kampane, zdá sa, že je pripravená na oficiálne vydanie.

Hráč v hre prevezme kontrolu nad sovietskym štátom. V stratégii má možnosť vybudovať si vlastnú republiku alebo transformovať chudobnú krajinu do industriálnej veľmoci. Úplne prvá verzia bola spustená ešte v roku 2019 a odvtedy zbierala pozitívne hodnotenia. Oficiálne vydanie sľubovali vývojári na rok 2024, zatiaľ teda vyzerá, že sa im sľub podarí splniť.

Korčok Čítajte viac Ako sa šíril hoax o Korčokovi ako agentovi ŠtB? Od anonymných trollov až po video Zoroslava Kollára

Teraz prichádza zatiaľ najväčšia aktualizácia, ktorá dodáva projektu nový smer. Objavili sa dve nové samostatné kampane. Prvá sa nazýva Zrod novej republiky a hráči majú možnosť vybudovať si vlastnú krajinu od počiatku a to vrátene všetkej infraštruktúry, plánovanej ekonomiky a industriálnych komplexov.

Druhá má názov Sovietska revolúcia. V nej je možné prevziať kontrolu nad existujúcim štátom a pretvoriť ho podľa svojich, respektíve skôr sovietskych, ideálov. Počas roka by mala pribudnúť ešte jedna kampaň. Okrem kampaní pribudli aj ďalšie vylepšenia – úprava grafiky, nové budovy, vozidlá, ale aj nové lietadlá.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Workers & Resources: Soviet Republic