Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Paľo Habera prichádza po niekoľkoročnej odmlke s novinkou. Nahral titulnú skladbu k filmu

Pozrite si videoklip k piesni Všetko sa môže stať.

16.07.2023 06:00
Pavol Habera Foto:
Paľo Habera pri nakrúcaní videoklipu k hudobnej novinke s názvom „Všetko sa môže stať“, ktorá bude titulnou skladbou k filmu Nikdy nehovor nikdy.
debata

Po niekoľkoročnej odmlke prichádza jeden z najobľúbenejších spevákov a skladateľov slovenskej a českej hudobnej scény Paľo Habera s hudobnou novinkou. V ostatnom období intenzívne pracoval na titulnej skladbe k filmu Nikdy nehovor nikdy. V novom „feelgood“ kinofilme si zahrajú Tomáš Maštalír, Tereza Kostková, Lenka Krobotová, Marek Majeský, Jana Kovalčiková či ďalšie zvučné herecké mená zo Slovenska a Česka.

Haberova nová pieseň sa volá Všetko sa môže stať a zaznie v záverečných titulkoch filmu. Pavol Habera ju len prednedávnom dokončil v nahrávacom štúdiu. „Hudbu k tejto skladbe som už mal hotovú. Text vznikol až po tom, ako sme sa dohodli, že ju použijeme do filmu. Film sme videli a text upravili tak, aby s ním korešpondoval,“ prezradil hudobník detaily o vzniku piesne Všetko sa môže stať. „Dá sa povedať, že skladba je teda filmom čiastočne inšpirovaná a zároveň naň nadväzuje a dopĺňa ho,“ dodáva Paľo Habera.

Braňo Mišík Čítajte rozhovor Režisér Braňo Mišík: Vo filme je veľký kus z môjho života. Možno najväčší, aký som v nejakom projekte mal

Súbežne s dokončovaním piesne vznikol aj videoklip. Ten režíroval Adrián Kutný, nakrúcal sa v Prahe a objaví sa v ňom aj herečka Tereza Kostková, ktorá vo filme stvárňuje hlavnú hrdinku Naďu. Tvorcovia filmu Haberu oslovili a pustili mu film. Potom ako ho uvidel, muzikant so spoluprácou neváhal.

„Ja mám rád romantické filmy. Veľa sa teraz točia filmy postavené na efektoch, kde herci natáčajú sami na zelenom pozadí a musia si predstavovať, čo sa vlastne deje okolo nich. Som odchovaný Woodym Allenom, mám radšej vzťahové filmy a filmy zo skutočného života, filmy, ktoré sa môžu stať. Všetko sa môže stať,“ opisuje Paľo Habera, prečo sa rozhodol zložiť pieseň k snímke Nikdy nehovor nikdy aj s odkazom na jej názov.

Videoklip k piesni Všetko sa môže stať:

O filme Nikdy nehovor nikdy

Naďa (Tereza Kostková) a Peter (Tomáš Maštalír) sa stretávajú počas rozpadu ich manželstiev. Petrov vzťah s manželkou Lenkou (Lenka Krobotová) ochladol dlhým odlúčením pre jej prácu na misiách v Afrike. Nadin manžel Viktor (Marek Majeský) sa pre zmenu opäť raz „zamiloval“ do mladšej ženy. Nevinná zrážka áut Nade a Petra má za následok, že začnú na seba narážať aj v bežnom živote. Do rodiaceho sa vzťahu však vstupujú nielen ich deti (2 + 2), ale aj bývalí partneri. Začína sa tak bláznivá jazda dvoch neúplných rodín.

Zábery z filmu Nikdy nehovor nikdy Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Hlavné herecké hviezdy filmu Nikdy nehovor...

Film nakrútil režisér Braňo Mišík, ktorý je podpísaný pod seriálmi Klamstvo, Priznanie či Hniezdo, producentom je spoločnosť NUNEZ NFE, ktorá má na konte úspešné kinotituly Všetko alebo nič, Príliš osobná známosť a V lete ti poviem, ako sa mám. Premiéru bude mať 3. augusta, do kín ho prináša Bontonfilm.

Trailer filmu Nikdy nehovor nikdy:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paľo Habera #Nikdy nehovor nikdy