Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na Slovensku sa otvára prvý megaplex. Zážitok z návštevy kina posúva na vyššiu úroveň

Divákom ponúka nadštandardné služby v sálach vybavených špičkovou technikou.

22.09.2023 00:00
Cinema City, megaplex, VIP Foto:
Cinema City otvára prvý megaplex na Slovensku.
debata (17)

Slovensko sa dočkalo svojho prvého megaplexu. Vo štvrtok 21. septembra večer ho otvorila spoločnosť Cinema City priamo v srdci Bratislavy v nákupnom centre Eurovea. Megaplex ponúka divákom celkom 17 sál, kde si budú môcť vychutnať filmy v špičkovej kvalite. Ešte väčší zážitok z filmu a mimoriadny komfort prinesie samostatná VIP zóna a rozšírená ponuka občerstvenia vrátane vlastnej reštaurácie.

Eurovea 2, promenáda, Octahedral Body Čítajte aj Bratislava sa teší z novej umeleckej ikony. Zdobí obľúbenú promenádu pri Dunaji

„Nový Cinema City megaplex ponúkne zákaznícke zázemie a jedinečný design, ktorý umožní návštevníkom cítiť sa pohodlne a uvoľnene a to všetko na jednom mieste. Zážitok z návštevy kina sa posunie na vyššiu úroveň vďaka nadštandardným službám ako si užiť film,“ uvádza Lenka Tichá, Marketing Manager CZ&SK Cinema City.

Pozrite sa, ako vyzerá prvý megaplex na Slovensku:
Megaplex Cinema City Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Cinema City otvára prvý megaplex na Slovensku.

Dolby atmos a nová laserová projekčná technika

Filmový zážitok dokresľuje multi-priestorové ozvučenie Dolby Atmos celej sály pomocou 34 samostatne ovládaných reproduktorov a unikátna laserová projekčná technika prináša ešte ostrejší obraz, než ten, na ktorý boli diváci doposiaľ zvyknutí.

Luxus a nadštandardné služby v jednom

Novinkou je tiež Cinema City VIP zóna, ktorú ocenia aj tí najnáročnejší zákazníci. VIP so sebou prináša štyri luxusné sály s ešte pohodlnejšími sedačkami. Nadštandardom je aj vlastná reštaurácia, v ktorej menu zostavil medzinárodne uznávaný šéfkuchár Refael Taragan, ktorý pracuje pre Cinema City vo všetkých kútoch sveta.

V cene VIP vstupenky si budú môcť diváci dopriať nielen pohodlie a dostatok súkromia, ale aj neobmedzenú konzumáciu teplého a studeného bufetu, popcornu, nachos a nealkoholických nápojov. Príjemná večera v útulnom lobby a sledovanie filmov z kožených a plne polohovateľných sedačiek je to pravé spojenie pre dokonalý filmový zážitok alebo zorganizovanie firemnej prezentácie či uzatvorenej akcie.

Ilustračné foto. Foto: Cinema City
Cinema City VIP Ilustračné foto.

V novom Cinema City megaplexe na divákov čaká 17 kinosál s celkovým počtom 2 400 miest, čím sa stáva najväčším centrom filmovej zábavy v Slovenskej republike. Do jeho výstavby spoločnosť investovala 12 miliónov eur. Ceny vstupeniek zostávajú nezmenené.

Ceny vstupeniek v Cinema City Eurovea:

  • Vstupné na 2D predstavenie je 8,80 €. Deti do 12 rokov, študenti, seniori a ZŤP platia 6,80 €.
  • Vstupné na 3D predstavenia je 9,30 € / 7,80 €.
  • 2D premietanie SUPERSCREEN 10 €, 3D SUPERSCREEN 11 €.
  • V pondelky počas celého dňa a od utorka do piatku do 17:00 platia zľavnené ceny.
  • Pre rodiny s deťmi sú ponuke zľavy vo forme rodinnej vstupenky.
  • Cena 2D VIP vstupenky je 30 €.
  • Cena 3D VIP vstupenky (vrátane 3D okuliarov) je 31,50 €.

Spoločnosť Cinema City na Slovensku prevádzkuje okrem megaplexu v nákupnom centre Eurovea ešte dva multiplexy v bratislavských nákupných centrách Vivo a Aupark, kde ponúka aj technológiu 4DX™.

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #Cinema City #Nová Eurovea