Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Influencerka z náboženskej sekty prekvapila: Predstavila vlastný film, cieľ je jasný

Kontroverzná influencerka Lady Zika predstavila film, v ktorom opisuje svoju cestu k Bohu.

21.11.2023 09:21
lady zika Foto:
IG/ladyzika.jpg
debata (8)

Zuzana Šimkaninová, známejšia ako Lady Zika, uvádza vo vybraných kinách svoj film Cesta. Ten má byť o hľadaní cesty k bohu, respektíve ku krešťanstvu. Lady Zika je známa svojimi kontroverznými videami, ktoré častokrát kolujú sociálnymi sieťami. Na Instagrame má 211-tisíc followerov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zika (@ladyzika.jpg)

Lady Zika je členkou kresťanského spoločenstva Milosť, rovnako ako herečka Mária Bartalos. Toto spoločenstvo množstvo odborníkov nazýva sektou. Herečka Mária Bartalos pobúrila časť verejnosti svojím vyjadrením ohľadom LGBTI+ komunity, keď na sociálnej sieti napísala, že „lásku dvoch mužov či žien zaradil Boh pod chaos“.

Vo filme Cesta majú diváci nájsť cestu influencerky Ziky k viere. Vo filme ukáže zábery zo svojho detstva, výpovede svojich rodičov a ľudí sa zrejme tak bude snažiť motivovať k viere v Boha. Film budú premietať v 4 mestách, vstup je voľný – avšak je potrebné vyplniť registračný formulár.

Netflix Čítajte viac Seriálový masaker na Netflixe: Streamovací gigant bez milosti zarezal viaceré hity

Ako sme spomínali, Zika je členkou sekty Milosť. Po škandále s Máriou Bartalos pre rôzne médiá prehovorilo množstvo bývalých členov, ktorí opisovali podivné praktiky, ktoré sa odohrávajú v Milosti. Mnohí hovorili o prvkoch radikalizmu, o tom, že sa báli odísť kvôli hrozbe prekliatia či o tom, akým spôsobom sú takéto sekty financované.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #lady zika