Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na účte mu pristál milión dolárov. Odmenu za Avengers namiesto Toma Hollanda dostala hviezda Bieleho lotosu

Nestáva sa každý deň, že sa na vašom účte náhodou objaví milión dolárov.

26.01.2024 05:55
India Tom Holland Foto: ,
Herec Tom Holland.
debata (2)

Britský herec Tom Hollander, známy zo seriálu Biely lotos, tvrdí, že mu jeho agentúra kedysi omylom poslala mastný šek určený pre hviezdu filmov štúdií Marvel. Sedemmiestnu cifru mal namiesto neho dostať jeho kolega Tom Holland, ktorý sa preslávil ako Spider-Man v rade komiksových adaptácií. Informoval o tom web BBC News.

kate winslet, režim, Čítajte aj Seriálová bomba roka? Kým sa vráti Hra o tróny, diváci uvidia túto kontroverznú lahôdku

„Krátko sme mali tých istých agentov a ľudia v účtovnom oddelení si to splietli,“ povedal Hollander moderátorovi Sethovi Meyersovi v jeho talkšou Late Night, ktorú vysiela kanál NBC. „Bolo to veľmi ťažké, pretože viete, ja som tu bol prvý, ale on je nesmierne slávny,“ dodal žartom.

Herec Tom Hollander. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
NY Premiere of FX's "Feud: Capote Vs. The Swans" Herec Tom Hollander.

Pri vysvetľovaní, ako na platbu náhodne prišiel, Hollander uviedol, že v divadle sledoval svojho priateľa, ktorý tam vystupoval za 300 libier (v prepočte 350 eur). "Sedel som samoľúbo v hľadisku, pretože som práve nakrútil reláciu pre BBC za 30-tisíc libier (35 150 eur) alebo tak nejako, čo mi malo vystačiť na ďalší rok alebo tak nejako, a hovoril som si: ‚No, to je úžasné, ja som veľmi úspešný‘, "uviedol herec.

Počas prestávky si skontroloval e-maily a uvidel jeden, v ktorom bola výplatná páska označená ako ‚Box office bonus The Avengers‘ (odmena z tržieb kín za Avengers). „Bola to ohromujúca suma,“ povedal 56-ročný herec, ktorý si zahral tiež vo filmoch Piráti z Karibiku či Pýcha a predsudok.

netflix Čítajte aj Netflix oznámil zdražovanie: V prípade jedného balíčka ide o desiatky percent

„Nebol to jeho plat. Bol to jeho prvý bonus z tržieb, nie celý bonus, ale len prvý. A bolo to viac peňazí, ako som kedy videl. Bola to sedemmiestna suma. Môj pocit samoľúbosti zmizol,“ dodal Hollander. Holland, ktorý chodí s hviezdou seriálu Eufória Zendayou, hral Spider-Mana v šiestich filmoch od Marvelu.

„V skutočnosti si ma s ním samozrejme nepletú, ale v iných ako vizuálnych súvislostiach si ma s ním pletú stále,“ povedal Hollander. Dodal, že bol občas predstavený „nadšeným, potom zmäteným a sklamaným deťom“, ktoré si pravdepodobne mysleli, že sa stretávajú so Spider-Manom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Holland