Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bad Boys opäť v akcii: Smith a Lawrence odpália leto vo veľkom štýle. Vrátia sa ako hrdinovia alebo sa stanú obeťami?

Do kín prichádza pokračovanie kultovej komediálnej krimisérie Bad Boys.

30.03.2024 06:00
Bad Boys 4 Foto:
Martin Lawrence a Will Smith ako detektívi Mike a Marcus v štvrtom pokračovaní Bad Boys s podtitulom Na život a na smrť.
debata

Asi málokomu treba predstavovať kultovú policajnú dvojku z Miami. Protidrogoví detektívi Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) sa ulicami Miami preháňali v čiernom Porsche a bravúrne riešili banálne prípady prvýkrát pred 30 rokmi. Odvtedy sa s veľkým rachotom vrátili na plátna kín ešte dvakrát a opäť zaznamenali úspech po celom svete.

Prípad Stodolovci Čítajte aj Rekonštrukcia prípadu, ktorý zmenil prácu polície. Elitní vyšetrovatelia odhaľujú tajomstvá ôsmich vrážd

A teraz sú späť v plnej sile vo štvrtom pokračovaní komediálnej krimisérie Bad Boys s podtitulom Na život a na smrť, aby odpálili letnú sezónu v kinách. Hoci riešia drogové zločiny obrovského rangu a o nadupanú akciu nikdy nie je núdza, Bad Boys bojujú so zločincami s humorom sebe vlastným. Vďaka jedinečnej kombinácii akcie a humoru ich fanúšikovia milujú a len predchádzajúca časť z roku 2020 zaznamenala megaúspech s celosvetovými tržbami viac ako 400 miliónov dolárov.

Will Smith a Martin Lawrence ako detektívi Mike... Foto: Itafilm
Bad Boys 4 Will Smith a Martin Lawrence ako detektívi Mike a Marcus v štvrtom pokračovaní Bad Boys s podtitulom Na život a na smrť.

Tentokrát budú mať detektívi do činenia nielen s drogovými kartelmi, ale aj s vlastnými kolegami. Skrátka pôjdu im po krku úplne všetci. Mike a Marcus sa snažia očistiť meno ich zosnulého kapitána, ktorého posmrtne obvinia, že celý čas bol na výplatnej listine kartelov. Dôkazy, že počas kariéry spolupracoval s drogovými kartelmi, sú nezvratné, no oni tomu odmietajú veriť a rozhodnú sa pátrať na vlastnú päsť. Sami tak upadnú do podozrenia a ocitnú sa tak na úteku pred vlastnými kolegami aj pred nebezpečnými zločincami. Dá sa vôbec niekomu veriť?

Réžia novinky zostáva v rukách dvojice Adil El Arbi a Bilall Fallah, ktorí sa pričinili o úspech predchádzajúcich dvoch častí. V štvorke sa okrem hviezd objavia aj tváre z trojky: Jacob Scipio, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Nunez a DJ Kahled. Medzi nováčikmi sú Tasha Smith, Rhea Seehorn, Eric Dane, Ioan Gruffudd a Joyner Lucas.

Pozrite si prvý trailer Bad Boys: Na život a na smrť. V kinách bude mať film premiéru 6. júna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry