Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Konečne je to tu: Na tento akčný trhák sa čakalo niekoľko mesiacov, kým bude k dispozícii

Streamovacia služba SkyShowtime zatrasie slovenskými obývačkami.

10.02.2024 06:00
Mission: Impossible, Dead Reckoning Foto:
Mission: Impossible: Odplata je dostupné od 9. februára na SkyShowtime.
debata (1)

Tom Cruise s najnovším pokračovaním Mission: Impossible je od 9. februára konečne dostupné pre všetkých Slovákov. V Mission: Impossible – Odplata sa Ethan Hunt (Tom Cruise) a jeho tím IMF vydávajú na svoju doposiaľ najnebezpečnejšiu misiu: vypátrať desivú novú zbraň, ktorá ohrozuje celé ľudstvo, skôr než sa dostane do nesprávnych rúk. Zatiaľ čo je v stávke budúcnosť a osud sveta a temné sily z Ethanovej minulosti sa blížia, začínajú sa smrtiace preteky po celom svete. Tvárou v tvár tajomnému, všemocnému nepriateľovi je Ethan nútený uvedomiť si, že na ničom nemôže záležať viac ako na jeho misii – dokonca ani na životoch tých, na ktorých mu najviac záleží.

V najnovšej časti kritikmi oceňovanej franšízy sa predstavia Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Cary Elwes a Rob Delaney.

Mission: Impossible – Odplata je ďalším titulom z výnimočného výberu nových filmových trhákov, ktoré služba SkyShowtime ponúka ihneď po ich uvedení v kinách a službách domácej zábavy, vrátane filmov Babylon, Rýchlo a zbesilo 10 (Fast X), Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, Super Mario Bros. vo filme a Transformers: Monštrá sa prebúdzajú (Transformers: Rise of the Beasts).

Medzi dalšie tituly z tejto franšízy, ktoré sú teraz k dispozícii na SkyShowtime, patria: Mission: Impossible, Mission: Impossible II, Mission: Impossible III, Mission: Impossible – Ghost Protocol, Mission: Impossible – Národ grázlov (Mission: Impossible – Rogue Nation) a Mission: Impossible – Fallout.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Cruise #Mission: Impossible 7 #SkyShowtime