Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hviezda seriálu Wednesday sa predstaví v novom filme. Napätie medzi hlavnými predstaviteľmi sa dá krájať

Talentovaná Jenna Ortega sa čoskoro predstaví v novom filme.

23.01.2024 06:00
Millerovo dievča, Martin Freeman, Jenna Ortega Foto:
Martin Freeman a Jenna Ortega v dráme s názvom Millerovo dievča.
debata

Jenna Ortega má len 21 rokov, ale už patrí medzi najväčšie hollywoodske hviezdy súčasnosti. Niet sa čomu čudovať, keďže hráva odmalička a na svojom konte má množstvo seriálových aj filmových úloh. Prelomovým sa stalo jej stvárnenie dcéry z rodiny Adamsovcov v seriáli Wednesday. Po ňom už Jennu začali registrovať aj tí, ktorí žiadne z jej diel nevideli, stala sa totiž internetovým fenoménom.

East Tower Čítajte aj Bratislava bude o pár rokov na nepoznanie. Panorámu zmení ultraštíhly mrakodrap a nové výškové veže

Mladá herečka mexicko-amerického pôvodu sa zároveň pyšní titulom „scream queen“, teda kráľovná výkrikov, ako bývajú označované herečky úspešných hororových filmov. Jej krik sme mohli počuť napríklad vo filmoch X, Vreskot a Vreskot 6. V najnovšej úlohe sa však predstaví ako talentovaná študentka s nie celkom čistými úmyslami. V dráme s názvom Millerovo dievča bude poriadne dusno!

Ortega stvárni nádejnú spisovateľku, ktorá sa vydáva na tvorivú odyseu, keď jej obľúbený profesor zadá projekt, ktorý ich oboch zamotá do čoraz zložitejšej siete. Keď sa hranice rozmazávajú a ich životy sa prelínajú, profesor a študentka sa musia konfrontovať so svojimi najtemnejšími ja, pričom sa snažia zachovať si svoj individuálny zmysel pre život a veci, ktoré sú im najdrahšie.

Jenna Ortega ako študentka s nie celkom čistými... Foto: Continental film
Millerovo dievča, Jenna Ortega Jenna Ortega ako študentka s nie celkom čistými úmyslami v dráme s názvom Millerovo dievča.

Profesora Millera si zahrá britský herec Martin Freeman, známy zo seriálu Sherlock, filmovej trilógie Hobit či z „marveloviek“ Captain America: Občianska vojna a Čierny Panter. V snímke Millerovo dievča sa predstaví ako vyučujúci, ktorý zavetrí talent v študentke, no môže sa mu vypomstiť, ak si ju pustí príliš blízko k telu. Doteraz zverejnené zábery z filmu naznačujú, že intímne napätie medzi ústrednými postavami bude skutočne intenzívne.

Martin Freeman ako profesor Miller v dráme s... Foto: Continental film
Millerovo dievča, Martin Freeman Martin Freeman ako profesor Miller v dráme s názvom Millerovo dievča.

Psychologickú drámu debutujúcej režisérky a scenáristky Jade Halley Bartlett prinesie do slovenských kín od 1. februára distribučná spoločnosť Continental film.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Freeman #filmové premiéry #Jenna Ortega