Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Akčná odbočka od Spider-Mana: Dakota Johnson s nadprirodzenými schopnosťami v atypickej marvelovke

Do kín čoskoro príde atypická marvelovka Madame Web.

20.01.2024 06:00
Madame Web Foto:
Dakota Johnson ako Cassie vo filme Madame Web.
debata

Komiksoví fajnšmekri už iste dobre vedia, že čoskoro do kín príde tak trochu atypická marvelovka Madame Web. Prečo atypická? Hlavnou hrdinkou je totiž Cassandra Webb, žena, ktorá ešte nevie, že je hyper-inteligentná jasnozrivá telepatka. Keď začne vidieť záblesky budúcnosti, je zmätená. No aj tak nečakane zachráni tri mladé ženy.

Bod obnovy 02 Čítajte aj Na Netflixe sa čoskoro objaví české sci-fi prekvapenie. Film zaujal aj v zahraničí

Akčný film Madame Web je spin-off k populárnym príbehom o Spider-Manovi. Predstavuje záchranárku Cassie (Dakota Johnson), ktorá po smrteľnej nehode nielenže znovu ožije, ale tiež získa nadprirodzené schopnosti.

Režisérka S.J. Clarkson (The Defenders, Anatómia škandálu) hovorí: „Taký Spider-Man si akčne poletuje vzduchom na pavučinách, Venom či Hulk menia podobu priam mýtickým spôsobom. No Cassandrine schopnosti sú skôr psychické a vďaka nim môže zmeniť budúcnosť.“

Kto je Madame Web? Pozrite si video, v ktorom Dakota Johnson predstavuje Cassie:

Popri mimoriadnej superschopnosti sa tak do popredia dostáva mäkká ženská sila a prekvapivo mocné ženské zbrane. Kamarátstvo medzi Cassie a tromi zachránenými dievčatami sa tvárou v tvár smrteľnému nebezpečenstvu mení na pevné sesterské puto. Pocit súdržnosti im dodáva odvahu uchopiť svoju silu do vlastných rúk a tak spoločne čeliť zlu, ktoré je na stope svojim najnovším obetiam v snahe zmeniť budúcnosť.

Záber z filmu Madame Web. Foto: Itafilm
Madame Web Záber z filmu Madame Web.
true detective, Čítajte aj Január na HBO Max: Návrat kultového temného seriálu, šialená komédia a nielen to!

V titulnej úlohe Cassie Webbovej sa predstavuje Dakota Johnson, známa z filmovej série Päťdesiat odtieňov sivej. Trojicu dievčat stvárňujú Emma Roberts (Možno poviem áno, Lov), Celeste O'Connor (Krotitelia duchov: Dedičstvo, Niekde medzi) a Sydney Sweeney (White Lotus, Euphoria). Len pre zaujímavosť, Sydney sa čoskoro predstaví aj v úplne inom type postavy v romantickej komédii Miluje ma, nemiluje ma. Hlavného záporáka stvárňuje Tahar Rahim (Napoleon).

Madame Web prichádza do slovenských kín od 15. februára 2024. Pozrite si trailer:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dakota Johnson #filmové premiéry