Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Lóve 2 sa momentálne natáča v Thajsku: Zažiari Svarinská, Nemtuda sa pobije so svetovou hviezdou z Hry o tróny

Natáčanie pokračovania legendárneho filmu Lóve je v plnom prúde.

22.11.2023 00:00
lóve 2 Foto:
debata

Natáčanie pokračovania legendárneho slovenského filmu Lóve je v plnom prúde. Prebieha už niekoľko mesiacov, momentálne sa presunulo do exotického Thajska. Ak všetko pôjde podľa plánu, film by sme mohli vidieť v priebehu roka 2024.

V Lóve 2 si okrem väčšiny hercov z jednotky zahral aj slovenský herec Vladimír Furdík. Ten sa preslávil v Hollywoode ako kaskadér a pozornosť celého sveta si získal najmä vďaka role Night Kinga v slávnom fantasy seriáli Hra o tróny. Práve Furdík na svojom Instagrame zverejnil fotku, ktorá pochádza z natáčania Lóve 2. Pochádza zrejme z natáčania avizovanej scény, kde sa má herec Michal Nemtuda pobiť práve s Furdíkom.

Ako sme spomínali, natáčanie práve teraz prebieha v exotickom Thajsku – na instagramových profiloch niekoľkých členov štábu či hercov sa objavujú prvé „behind the scenes“ zábery.

Objavia sa známe tváre

rádiu Europa 2 pred približne 9 mesiacmi o natáčaní hovorili herečka Kristína Svarinská, herec Michal Nemtuda a režisér Jakub Kroner.

Režisér filmu Jakub Kroner už vtedy hovoril, že v Thajsku budú natáčať asi dve tretiny filmu. Niektoré scény by sa mali odohrávať na nádherných ostrovoch, iné zase v Bangkoku. V Lóve 2 sa objaví mnoho tvárí, ktoré sme videli aj v prvom filme – z mnohých sú dnes oveľa väčšie hviezdy, ako boli v roku 2011, kedy vznikol prvý film. Jakub Kroner sa venuje aj dabingovej réžii, Michal Nemtuda okrem iného tvorí videoklipy pre najväčšie mená slovenskej hudobnej scény, z Kristíny Svarinskej je jedna z najúspešnejších slovenských herečiek súčasnosti.

Množstvo fanúšikov pôvodného filmu sa tak nevie dočkať pokračovania. Film Lóve bol obľúbený najmä vďaka tomu, že zachytil ducha doby a dokázal sa prihovoriť mladým ľuďom, niektoré hlášky z filmu dokonca zľudoveli. Uvidíme, či sa tvorcom podarí nadviazať naň a ukázať podobnú autentickosť aj teraz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristína Svarinská #Michal Nemtuda #Lóve #Jakub Kroner #Lóve 2